Petra Dubayová
Instagram/petyadubay/zdenastudenkova.official

Petra Dubayová a Zdena Studenková vyjadrujú ostrú kritiku voči influencerom. Pre portál Šarm a STVR šokovali vyjadrením, že kedysi boli herci vyberaní a hodnotení na základe kvality, teraz je však všetko inak. 

Okolo herečky Petry Dubayovej sa poslednou dobou točia samé novinky. Najprv sme ťa informovali, že sa rozišla s dlhoročným partnerom, no zároveň vznikli správy, že údajne randí s obľúbeným hercom a víťazom tanečnej šou Let’s Dance, Jakubom Jablonským. Teraz sa ostro vyjadrila na tému influencerov v spojitosti s herectvom.

Petra siete vôbec nemala

Petra Dubayová sa dostala do povedomia najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Dunaj, k Vašim službám, kde hrá speváčku Evu. Diváci si ju ihneď obľúbili. A síce jej hereckí kolegovia bežne komunikujú so svojimi fanúšikmi cez sociálne siete, ona pre portál Šarm prezradila, že až do minulého roka ich vôbec nepoužívala.

„Do minulého roku som sociálne siete vôbec nemala. Bola som proti tomu, aby sa na základe tohto obsadzovali herci, ale asi sa už bez nich nezaobídeme,“ uviedla pre Šarm talentovaná herečka.

Zároveň podotkla, že Instagram využíva len ako propagačný materiál. „Instagram mám, ale skôr ho beriem ako nástroj na propagovanie vecí, v ktorých účinkujem. Nesnažím sa to brať ako bernú mincu, aby ma na základe toho, že mám veľa sledovateľov, obsadzovali,” ozrejmila Petra.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Už sú hercami aj influenceri

Podobne ako Petra, aj Zdena Studenková hrá v seriáli Dunaj, k Vašim službám, kde stvárňuje mamu Editu. Čo sa týka obsadzovania hercov, jej názor je podobný.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Magat (@petermagat)

„Je to rozdielne v tom, že veľakrát sú obsadzovaní, povedzme do televízií, ľudia, ktorí fungujú len na sociálnych sieťach,“ povedala úprimne pre STVR s tým, že v minulosti sa posudzovalo podľa toho, kto mal aké výsledky na VŠMU.

Zdroj: Šarm, STVR

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News