zomrel

Ďalšia šokujúca správa v šoubiznise. Ako informuje portál The New York Times a The Hollywood Reporter, zomrel slávny umelec, ktorý sa ako herec podieľal na viac ako 25 filmoch a televíznych reláciách.

Pred týždňom sme ťa informovali o smrti len 34-ročného hudobníka, ktorého našla v bezvedomí jeho priateľka. Dnes umelecký svet opäť smúti, pretože odišla ďalšia herecká hviezda, ktorú si mohla poznať z rôznych akčných filmov.

Preslávil ho film The Karate Kid

Chad McQueen sa dostal do povedomia najmä vďaka kultovému filmu The Karate Kid, kde stvárnil postavu záporáka Dutcha. Zosnulý umelec bol synom slávneho herca Steva McQueen a o jeho smrti informovala verejnosť práve jeho rodina.

„S ťažkým srdcom oznamujeme odchod nášho otca Chada McQueena. Jeho pozoruhodná cesta ako milujúceho otca, ktorý nadovšetko miloval našu mamu boli skutočne príkladom života plného lásky a odhodlania,” napísala rodina na Instagrame.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Planet X (@it_came_from_beyond_planet_x)

Podľa blízkeho zdroja mu zlyhali orgány

Chad zomrel 11. septembra na svojom ranči v Palm Desert v Kalifornii. Ako uvádza portál The Hollywood Reporter, príčinu smrti rodina nepotvrdila, no podľa tvrdenia blízkeho priateľa, to bolo zrejme spôsobené zlyhaním orgánov. Zdroj uviedol, že v roku 2020 sa herec pri páde vážne zranil a odvtedy sa nedokázal úplne zotaviť.

V minulosti mal Chad taktiež vážnu nehodu, ktorá sa stala vo februári 2006, keď trénoval na podujatie Rolex 24 Daytona International Speedway. Nešťastne si zlomil krk, nohu, ruku, rebrá a zároveň utrpel kolaps pľúc. Bol takmer mesiac v kóme. Táto nehoda vtedy ukončila jeho pretekársku kariéru.

Rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Zdroj: The New York Times, Hollywoodreporter

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News