Mama na prenájom

Herec zo seriálu Mama na prenájom skončil v nemocnici. Na svojom Instagrame zdieľal zábery priamo z invalidného vozíčka. Čo sa stalo?

Peter Kiss je obľúbený herec, ktorý si pred pár rokmi zahral v seriáli Červené pásky, Svätý Max či Einstein a dnes hviezdi v snímke Mama na prenájom. Stvárňuje tam gynekológa Milana Staviarskeho.

Hercovi sa darí nielen v kariére, ale aj súkromnom živote. Len toto leto totiž svoju priateľku požiadal o ruku„A čo bolo ďalej, a čo bolo ďalej, to vám rozpovieme … ”  napísal ešte vtedy.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Kiss (@peterkiss_official)

Herec zo seriálu Mama na prenájom skončil na vozíčku

28-ročný herec si aktuálne privodil nepekné zranenie. Ako si totižto pred pár dňami mohla postrehnúť na jeho Instagrame, zdieľal tam video z nemocnice. V stories sa ukázal v spoločnosti kamaráta a na invalidnom vozíčku. Nešlo však o žiadnu seriálovú rolu, ale realitu.

Natrhnuté väzy s @mincoszalay. Šmykol som sa v topánkach, ktoré mi zohnal, tak ma musel tlačiť,“ priznal. Zdá sa teda, že vyšetrenie v rámci možností dopadlo dobre a po krátkom zotavení bude opäť v poriadku. Herec to však zobral s úsmevom a neunikol ani pozorným očiam fanúšikov. Personál v nemocnici sa s Petrom musel vyfotiť.

„Primár na kontrole. Vraj sa treba usmievať, aj keď sa vám od bolesti trasú kútiky,“ napísal k záberu v spoločnosti sestričky.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Kiss (@peterkiss_official)

Zdroj: Instagram/peterkiss_official

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News