Slovenská komička Simona

Obľúbená slovenská komička sa pred mesiacmi rozhodla urobiť radikálnu životnú zmenu. Aj keď jej kariéra ide ako po masle a získava čoraz viac fanúšikov, ako píše Nový Čas, rovnako dobre sa chce cítiť aj vo vlastnom tele. Podľa fotky, ktorú teraz zverejnila na Instagrame, je jasne vidieť, že v boji s nadbytočnými kilami rozhodne vyhráva. Tá zmena je neuveriteľná.

Simona First (zaslobodna Salátová) to v detstve nemala ľahké. Ako sama verejne povedala, v istých momentoch dokonca rozmýšľala nad tým, že chce ukončiť svoj život. Napriek tomu sa jej podarilo vybudovať hviezdnu kariéru, porodiť milovaného syna Damiána a našla aj svoju spriaznenú dušu – manžela Tea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Len Simona (@simonacomedy)

Ešte k lepšej psychickej pohode sa však chce dopracovať tak, že začala  zdravšie žiť a navštevovať fitness centrum. Už niekoľko mesiacov zverejňuje zábery, na ktorých vidno, ako tvrdo maká. No a ako sa zdá, plody tvrdej práce sa začínajú ukazovať.

Tréning nevynechala ani v deň narodenín jej ratolesti. Športovú aktivitu dokonca absolvovali spoločne. Po poriadnej fuške v telocvični Simona zverejnila záber v šatni, na ktorom na sebe mala iba športovú podprsenku a obtiahnuté nohavice. No a pohľad na ňu hovorí za všetko. Výsledky prišli a nemožno ich prehliadnuť.

S kilami navyše to mala ťažké

Slovenská komička si kvôli svojmu vzhľadu neraz vypočula rôzne komentáre. Kauza, ktorá obletela internet, bola napríklad tá s Filipom Sulíkom či raperom Rytmusom.

Patrik sa jej nakoniec verejne ospravedlnil a svoje slová vzal späť. Sám podotkol, že to nebolo správne a nechce, aby po ňom jeho syn opakoval takéto správanie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Len Simona (@simonacomedy)

Ak chceš vidieť fotku, na ktorej Salátová ukázala svoju štíhlejšiu figúru, stačí, ak klikneš SEM.

Zdroj: Instagram/simonacomedy, Nový Čas

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News