Love Island baby

Zoznamovacia šou Love Island je už v plnom prúde. Ak patríš k jej fanúšičkám aj ty, určite ti neuniklo, že na ostrov lásky aj tento rok vycestovali známe tváre. Divákom však jedna z nich poriadne lezie na nervy, čo môžeš postrehnúť v komentároch na Instagrame. Čo sa stalo?

Love Island 4 odštartoval len pred pár dňami, avšak na ostrove lásky sa začínajú diať veľké veci. Už medzi prvými účastníkmi sa objavilo viacero známych tvárí. Lásku pred kamery prišla hľadať misska Kristína Víglaská či influenceri Tomáš Tapušík a Terez Vebrová.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Ihneď po prvom párovaní začali do vily prichádzať aj noví bombshell-s. Prvým bol tento rok fešák zo Slovenska – Trabo. Počas večernej párty zase mnohých prekvapil príchod obľúbenej českej influencerky a speváčky Dominique Alagii.

Práve ona mala len pred časom tvoriť pár so spevákom Benom Cristovaom. 19-ročná kráska randila aj s kolegom Honzom Michálkom. Po dvoch neúspechoch sa však rozhodla ísť hľadať pravú lásku práve do reality šou.

Dominique ako prvá vytvorila pár práve s bombshellom Trabom, s ktorým si však, zdá sa, príliš nerozumela. O čosi neskôr sa totižto spojila s ďalším nováčikom Danom. Práve on je pritom expartnerom Laury z prvej série.

Love Island pod paľbou kritiky

Na Instagrame sa teraz objavilo video, v ktorom je hlavnou postavou práve influencerka. Ako je však z komentárov pod ním jasné, Dominique fanúšikovia príliš nemusia. Podľa ich slov totižto televízia dáva do popredia práve ju, čo sa nikomu nepáči.

„Ja by som len chcela podotknúť, že je tam ďalších x pekných dievčat a ešte k tomu MÚDREJŠÍCH, normálnych atď. … Takže by som túto slečnu pokojne hodila trochu do mínusu a zviditeľňovala normálnych ľudí, čo sú vo vile,“ napísala jedna fanúšička.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominique Alagia (@domialagia)

Podľa ďalšieho komentára tam práve ona údajne ani neprišla hľadať lásku, keďže jej na každom fešákovi vo vile niečo prekáža. „Môžete tohto napichaného smrada napríklad pribiť na solárny panel? Nech si tam produkuje tú svoju energiu a vilu nechať normálnym dievčatám s mozgom v hlave – Anet, Terez, Viki?“ rypol si ešte jeden.

Čo si myslíš o zaraďovaní známych tvárí do Love Islandu ty?

Zdroj: Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News