Moderátorka Zorka Hejdová

Love Island sa včera večer oficiálne vrátil na obrazovky a už teraz vieme, že to opäť bude stáť za to. Tvár celej šou, moderátorka Zorka Hejdová, nám v exkluzívnom rozhovore prezradila, čo všetko bude v tejto sérii iné. Ak si už teraz hotová z prvej časti, čítaj ďalej a dozvieš sa všetky detaily.

Nie je žiadnym tajomstvom, že viaceré z nás pred svojimi partnermi skrývajú istú závislosť. A to je sledovanie reality šou. September sa už pár rokov nesie v duchu toho, že ich začína hneď niekoľko. No a včera odštartovala Farma, aj Love Island, ktorý začal poriadne zhurta.

My už vieme, že aj tento rok bude ostrov lásky plný zvratov a nečakaných udalostí. Moderátorka Zorka Hejdová nám priblížila, čo všetko sa tam bude diať a aké rozdiely nás čakajú oproti minulým sériám.

„Minulý rok som si myslela, že ma nič neprekvapí,“ priznáva Hejdová, „ale tento ročník je úplne iný. Naša vila je plná výrazných postáv, úplne iných ľudí, než akých sme mali doteraz. Výber je naozaj pestrý,“ prezrádza pre Odzadu.sk.

Blondínka sľubuje potrebnú nálož drámy a vzrušenia: „Tento ročník bude výnimočný. Pripravili sme plno nových momentov a rôznych spôsobov, ako prehadzovať páry a lúčiť sa so srdiečkami z vily. Myslím, že bude o drámu postarané,“ uvádza

Okrem iného sa Zorka a celá produkcia Love Islandu zamerala na kreativitu pri udržiavaní diváckej pozornosti. „Tá studnica je nekonečná. Máme rôzne spôsoby, ako to okoreniť a spraviť to niečím úplne iným. Určite sa bude na čo pozerať,“ dodáva.

Zorka bude mať posilu

Moderátorka na Kanárske ostrovy nepriletela sama. „Aj tento rok išla so mnou moja rodina – môj manžel, náš syn a ešte aj náš psík. Dva mesiace je skutočne dlhá doba, to by nám bolo za sebou smutno,“ hovorí s úsmevom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Zdroj: Zorka Hejdová exkluzívne pre Odzadu.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News