Nina Janová a Cynthia
Instagram/ninajanova/cynthia_tothova

Influencerka Nina Janová je známa tým, že nikdy nemá problém povedať, čo si myslí. Vo svojom nedávnom videu na TikToku sa vyjadrila aj na adresu ľudí, ktorí podľa nej využívajú situácie vo svoj prospech. Jej slová v mnohých fanúšikoch vzbudili dojem, že tým naráža na rozruch okolo svojej priateľky Cynthie, ktorá sa nedávno rozišla so Separom.

Cynthia Tóthová a raper Separ sa prednedávnom definitívne rozišli. Influencerka vo svojom vyhlásení uviedla, že sa rozchádzajú v dobrom, no viacerí fanúšikovia o tom mali pochybnosti.

Naprieč internetom sa začali šíriť špekulácie, že ju raper údajne vymenil za Frederiku z Ruže pre nevestu. Tieto fámy však hudobník, aj kráska z reality šou vyvrátili.

Naznačuje Nina Janová niečo iné?

Známa tanečnica vo svojom videu bez servítky prehlásila, že niektorí ľudia len čakajú na príležitosť, aby mohli využiť slabosť druhých. Svojimi slovami tak mala priliať olej do ohňa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Janova (@ninajanova)

„Keď si s niekým kamarátka, nehovorím, že musíte byť BFF. No keď si v nejakom vzťahu, a spolu s tvojou kamarátkou a tvojím priateľom chodíte na výlety, a keď sa ty rozídeš s frajerom, tak ona mu sadne na ko*ot. Celý čas ho chcela tá krava. To už sa nedá ísť nižšie. To je také, že ona čakala. Čakala, kým mu dáš košom, aby mohla naňho skočiť,“ vyhlásila tmavovláska.

Jej slová si mnohí interpretujú ako narážku na blondínku, ktorá je spájaná so Cynthiiným bývalým priateľom Separom​. V komentároch však okrem nej padlo aj iné meno. „Hovorí o Teri Pallovej,“ tvrdí fanúšička o ďalšej mladej influencerke. 

Je zjavné, že Nina Janová vo svojom vyhlásení naráža na situáciu, ktorá sa v ženskom svete proste nerobí. Týmto spôsobom môže obhajovať aj niektorú influencerku a dávať najavo svoj nesúhlas s tým, čo sa deje v zákulisí.

V závere svojej reči pridala odkaz všetkým ženám, ktoré podľa nej konajú podobne. Želá im, aby sa stretli s následkami svojich činov​. „Všetky čajky, ktoré to robíte, prajem vám, aby ste skončili v pekle.“

@ninajanovaboh zehnaj♬ original sound – NINAofficial

Zdroj: TikTok/ninajanova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News