Zomrel raper Fatman Scoop

Strašná tragédia priamo na koncerte. Známy raper, ktorý práve vystupoval na pódiu, zomrel pred zrakmi fanúšikov. O smrti informoval jeho manažér či rodina na Instagrame. Ľudia, ktorí si práve užívali hudobnú šou, jeho kolaps zachytili vo videách. Zábery zverejnil aj portál Daily Mail

Fatman Scoop, vlastným menom Isaac Freeman III, bol americký raper, ktorý sa preslávil vďaka svojmu hitu z roku 1999 – Be Faithgul. O pár rokov neskôr si zaspieval s Missy Elliott v skladbe Lose Control. Počuť ho môžeš aj v piesni It’s Like That od Mariah Carey. Známy hudobník bol svojím hlasom schopný roztancovať milióny ľudí po celom svete.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fatman Scoop (@fatmanscoop)

Zomrel obľúbený raper Fatman Scoop

Práve počas jeho koncertu sa stala obrovská tragédia. 53-ročný americký raper v piatok vystupoval v Connecticute v Hamden Town Center Park. Na pódiu však skolaboval a potom ho previezli do nemocnice.

Ako informuje portál Daily Mail, fanúšikovia jeho ťažkosti videli v priamom prenose. Vo videu, ktoré bolo zverejnené, je vidno, ako sa Fatman Scoop počas vystúpenia premáha, podopiera a potáca na plošinu, kde zmizol z dohľadu. Zdravotníci sa k nemu potom ponáhľali, aby mu pomohli.

Žiaľ, v sobotu Fatmanov manažér, DJ a producent Birch Michael oznámil jeho smrť. Priznal, že stratil slová. Krátko nato reagovala aj raperova rodina. „S hlbokým smútkom a veľmi ťažkým srdcom zdieľame správy o odchode legendárneho a ikonického Fatman Scoopa,“ píše sa vo vyhlásení na Instagrame.

„Včera večer svet stratil žiarivú dušu, svetielko na javisku i v živote. Bol smiechom v našich životoch, stálym zdrojom podpory, neochvejnej sily a odvahy. Fatman Scoop bol svetu známy ako nesporný hlas klubu. Jeho hudba nás prinútila tancovať a prijať život pozitívne. Jeho radosť bola nákazlivá a štedrosť, ktorú prejavil všetkým, bude veľmi chýbať, no nikdy nezabudneme,“ uvádza jeho rodina.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fatman Scoop (@fatmanscoop)

„Keď smútime nad stratou Fatmana Scoopa, oslavujeme aj jeho pozoruhodný život a nespočetné množstvo životov, ktorých sa dotkol. Odkaz Fatmana Scoopa, ktorý je o láske a jase, navždy zostane v našich srdciach a spomienkach,“ uzatvárajú raperovi blízki v srdcervúcom vyjadrení.

Zdroj: Instagram/fatmanscoop, Daily Mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News