Princ Harry a Meghan Markle

Po sociálnych sieťach sa začalo šíriť, že Princ Harry vraj počas nedávnej návštevy Bogoty flirtoval s inou ženou. A to rovno vedľa svojej manželky Meghan Markle. Ako na to reagovala vojvodkyňa? Vidieť to môžeš aj vo videu na TikToku a fanúšikovia o tom diskutujú v komentároch. 

Práve pred pár mesiacmi sa svetom začalo šíriť, že manželstvo princa Harryho a Meghan Markle je v troskách. Syn kráľa Karola III. už údajne kontaktoval aj rozvodových právnikov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily)

Princ Harry vraj vedľa Meghan flirtoval s inou ženou

Hoci sa už majú rozvádzať niekoľko mesiacov, naďalej sa spolu ukazujú na verejnosti. Vyzerajú ako šťastný párik, no zrejme ide iba o divadlo, ktorým opantávajú ľudí. Svedčať o tom môže aj nedávne zistenie. Odčítačka z pier prezradila, o čom sa bavili po príchode do Kolumbie. Nešlo o príjemný rozhovor, skôr to bolo strohé.

Vojvodovia zo Suss*xu potom navštívili aj hlavné mesto Bogotu. Meghan zažiarila v drahých outfitoch a na sebe mala aj doplnky princeznej Diany. Usmievala sa na všetky strany, tlieskala a zabávala sa. Pozornosť sa však upriamila najmä na jej manžela. Fanúšikovia si totiž všimli, že vraj mal flirtovať s inou ženou priamo v spoločnosti svojej polovičky.

Vo videu, ktoré koluje po TikToku je vidno, ako Meghan a princ Harry sedia vedľa seba. Spoločnosť im robí aj tmavovlasá tlmočníčka, ku ktorej sa syn kráľa Karola III. nakláňa. V jednom okamihu si na jej stoličku dokonca položil ruku. Bývalá herečka si to však nevšímala, užívala si program a doširoka sa usmievala.

„Bola som v šoku, keď položil ruku na jej stoličku!“ píše fanúšička v komentári. „Môžeme si len predstaviť ich cestu domov,“ zasmiala sa ďalšia. „Choďte niekto skontrolovať, či je Harry stále s nami,“ zavtipkovala ešte jedna.

@princesschelsyonx

#king #princess #royalty #women #Meme #princeharry #meghanmarkle #grifters #prince #princeharry #grifters #fight #funny

♬ original sound – Princess Chelsy

„Srší z neho najväčšie šťastie, aké som na ňom za veľmi dlhú dobu videl. Pri rozhovore so svojou ženou sa takto neusmieva a nie je taký uvoľnený,“ uviedol sledovateľ.

Zdroj: TikTok/princesschelsyonx

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News