Dominika Cibulková s rodinou

Dominika Cibulková si za posledné mesiace prešla veľkou premenou. Po dvoch pôrodoch sa konečne zbavila nadbytočných kilogramov a momentálne žiari viac, než kedykoľvek predtým. Pre magazín Šarm však prezradila, že to zmenilo aj jej manželstvo. Padli aj slová o treťom dieťati.

Bývalá tenisová hviezda má veľkú vášeň v móde a svoju vypracovanú postavičku rada vystavuje v extravagantných outfitoch. Na kilá si momentálne dáva veľký pozor a vždy, keď ich ide pár hore, zamaká ešte viac. Teraz počas leta je to však náročnejšie. 

„My sme boli na dovolenkách, po výletoch, takže je to úplne normálne. Dovolenky sú na to, aby sme si dovolili, takže je to v pohodičke,” prezradila Cibulková, ktorá tiež dodala, že váhu si už dala na poriadok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

„Teraz som sa trošku dala do normálu s jedlom. Samozrejme, ešte nás čakajú nejaké výlety, ale moja méta je to teraz udržať a potom dať ešte nejakých šesť, sedem kilogramov dole,” povedala odhodlane

„Mám víziu a to je u mňa to najdôležitejšie. Mať vnútornú motiváciu a potom to pôjde,” priznala bývalá športovkyňa, ktorá počas celej svojej profesionálnej kariéry tvrdo drela.

Zmenilo to jej vzťah s manželom

Dominika je už roky v šťastnom manželstva s Michalom Navarom, ktorý stál po jej boku či už bola plnšia, alebo štíhlejšia. Ako však sama priznala, jej výrazná zmena na váhe sa odrazila aj v ich intímnom živote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

„Áno, je to určite trošku iné, aj keď musím povedať, že môj manžel mi povedal, že som sa mu rovnako páčila aj s pôvodnými kilogramami,” zasmiala sa Dominika a dodala, že jeden druhému budú oddaní aj na spoločnej dovolenke, na ktorú sa chystajú.

„Ideme si s Michalom oddýchnuť. Bez detí, len my dvaja. Veľmi sa na to teším,” poznamenala nadšene. Na otázku, či sa odtiaľ vrátia s novým životom pod srdcom, sa však len nahlas zasmiala. „Nie, traja určite nie,” ozrejmila rázne.

Zdroj: Šarm

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News