Boris Kollár a Laura

Bývalý predseda parlamentu, Boris Kollár, momentálne tvorí pár s Laurou, ktorá je od neho výrazne mladšia. A ako to v živote býva, vzťahy nás dokážu poriadne zmeniť. Výnimkou nie je ani podnikateľ, ktorý chce so svojou láskou zrejme držať krok. A tak sa na sociálnych sieťach prezentuje skôr ako tínedžer, než muž v jeho rokoch.

Boris Kollár nedávno oslávil 59 rokov. Tesne pred šesťdesiatkou sa však akosi mení. Ešte nedávno sme ho mohli vídať ako predsedu parlamentu, ktorý sa verejnosti prihováral s vážnymi slovami a serióznou tvárou. To je však už minulosť.

Momentálne prekvitá po boku blondínky Laury, s ktorou má syna Abnera. Kráska ešte nemá ani 30 rokov, a i keď je mamičkou dvoch detí, ešte stále má jedno veľké aj v sebe. Multi-otecko popri nej nechce zaostávať, a aby sa omladil aj po vizuálnej stránke, pred mesiacmi podstúpil transplantáciu vlasov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Vizvaryova (@_leyla_lv_)

Na základe obsahu, ktorý Laura zdieľa na Instagrame, je jasné, že jej aktuálne trendy na sociálnych sieťach vôbec nie sú vzdialené. No a keďže žije v jednej domácnosti s Borisom, on podľahol podobným šialenostiam spolu s ňou.

Boris Kollár pôsobí ako nový človek

Podnikateľ zverejnil video, v ktorom bol na nerozoznanie od tínedžera a vyvádzal spolu so svojimi synmi aj Laurou. Jeho deti a partnerka ho na videu dokonca nachytali, no Kollár sa nad tým len zasmial a bavil sa ďalej. „No mohli ma takto nachytať? Vraj nejaký trend na TikToku a fakt im to teda vyšlo! Haha,“ okomentoval to nadšene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Vizvaryova (@_leyla_lv_)

Fanúšikom je táto Borisova premena sympatická. „Celkom im fandím. Majú niečo magické, čo ich spolu spája,“ napísala pod video jedna žena. „Ste super!“ pridali sa ďalší, ktorým sa páči táto Kollárova detská stránka.

Zdroj: Instagram/kollarboris

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News