Dunaj

Obľúbený seriál Dunaj, k vašim službám si získal mnoho sŕdc a diváci sa už nemôžu dočkať, kedy ho opäť uvidia na obrazovkách. Jedna z postáv sa v realite tak zmenila, že by si ju možno ani nespoznala. Televízia Markíza na svojom Instagrame pridala fotografie z párty, na ktorej sa nachádzal aj zmenený herec. 

Len pred 4 dňami sme ťa informovali o tom, že nové časti obľúbeného seriálu sa nezadržateľne blížia. Siedma séria seriálu Dunaj, k vašim službám bude opäť plná zaujímavých obrazov do minulosti.

Jedna z obľúbených postáv sa už nevráti

Divákom zostali len oči pre plač, pretože jedna z najvýraznejších postáv sa do seriálu už nevráti. Kvôli novým rodinným povinnostiam v realite však musela z Dunaja odísť. V deji tak Kristína so Židom Ervínom opustila Slovensko a loďou sa odplavili do Palestíny, kde majú žiť pokojný život.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Tóth Károly (@_toth_karoly)

Čašník Jakub zmenil imidž

Herec Matúš Kvietik, ktorého diváci poznajú ako pracovitého a starostlivého čašníka Jakuba. V seriáli po dlhých útrapách pri Alenke konečne našiel šťastie. Zamiloval sa do nežnej zlatníckej učnice Gréty, ktorá sa mu napokon rozhodla otvoriť svoje srdce.

Matúš sa objavil na markizáckej párty, ktorá sa konala v stredu a jeho zmenený imidž je jednoznačne neprehliadnuteľný. Nechal si totižto narásť fúzy a mierne nabral na váhe. Jeho celkovú zmenu nájdeš na tomto poste na 5 fotografii.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Tak čo myslíš, hodí sa mu tento zmenený imidž? 

Zdroj: Instagram/tvmarkizaofficial

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News