Twiinsky a Lobotka
Instagram/danielatwiins/stanleylobotka37

Twiinsky spolu s dcérkami vycestovali do Neapola. Práve tam žije otec Lindy – futbalista Stano Lobotka. Mamičky momentálne zásobujú sociálne siete zábermi, ako si užívajú príjemne strávené chvíle na pláži. Fanúšikom však neunikla jedna fotka, na ktorej Danielin ex sedí so šťastnou Lindou na kolenách. A keďže by mal byť opäť single, mnohí špekulujú, či sa tak niečo nezmenilo.

Rozkošné dievčatko sa čoraz viac podobá na otca. Všímajú si to najmä sledovatelia. „Ale sú ako dvojičky, tato sa nezaprie,“  okomentovala jedna žena. Daniela k sérii fotiek iba stručne napísala:  „Pekný deň za nami.“

Speváčka a futbalista sa rozišli krátko po tom, ako sa im narodila dcéra. V tom čase sa šírilo, že by mal koniec vzťahu nastať kvôli Danieliným popôrodným kilám, a preto, že Lobotka k nej už necítil to, čo zozačiatku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Napriek tomu a vzdialenosti, ktorá ich rozdeľuje, sa obaja rodičia vedia dohodnúť a tráviť spolu čas. Malá Linda je pre nich najdôležitejšia a jej rozžiarený úsmev hovorí za všetko.

Twiinsky a Lobotka sú zohratí

Expartneri tvorili pár od roku 2019 a len o pár mesiacov neskôr verejnosť informovali, že sa im podarilo splodiť bábätko. Keď sa Linda v roku 2020 narodila, všetci traja žili v Neapole

A hoci sa rodičia rozišli, navždy ich bude spájať dcérka. Keďže futbalista žije mimo Slovenska, nedokáže jej byť stále k dispozícii. O to cennejšie sú chvíle, keď sú spolu. „Aká je šťastná pri ockovi,“ zhodnotila fanúšička v komentároch.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Futbalista mal byť ešte donedávna vo vzťahu s modelkou Kristínou Šulovou, ktorú zoznámil aj s Lindou a Danielou. Podľa najnovších informácií by však mal byť opäť single.

Je tak otázne, či to niečo zmení medzi ním a jeho ex, s ktorou má dieťa, alebo budú naďalej vychádzať rovnako dobre, ako doteraz.

Zdroj: Instagram/danielatwiins

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News