Hanblivosť v posteli
Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Chceš mať v posteli s partnerom stále vypnuté svetlo? Nechceš, aby ťa videl nahú? Bojíš sa vyzliecť? Trápi ťa hanblivosť v spálni? S týmto problémom ti v nasledujúcich riadkoch pomôžeme spolu s odborníčkami. S*xpertka Veronika Kubíčková z e-shopu Ruzovyslon.sk a psychologička Mgr. Viera Škopová z online poradne MOJRA.sk ti o tom porozprávajú v nasledujúcich riadkoch.

Aké sú najčastejšie príčiny?

Samozrejme, že s tým má súvislosť znížené sebavedomie, na čom sa zhodujú aj expertky. Bojovať s ním sa dá aj TAKTO. Podľa slov Veroniky Kubíčkovej to teda môže spôsobovať nestotožnenie sa so svojím fyzickým vzhľadom alebo nejaká nepríjemná skúsenosť z minulosti.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating