Jasmina Alagič

Jasmina Alagič opäť zmenila účes, s čím sa pochválila na Instagrame. Fanúšikovia v komentároch šalejú. Zhodnotili to tak, že by jej svedčal aj hrniec na hlave. 

Krásna moderátorka a podnikateľka Jasmina Alagič si vybudovala veľkú fanúšikovskú základňu aj na Instagrame. Sleduje ju tam už 555-tisíc fanúšikov. Okrem pracovných záležitostí sa s nimi delí aj o tie súkromné. Dokonca so sledovateľmi udržuje interakcie a zaujímajú ju ich názory na rôzne životné okolnosti či rady ohľadom bežných vecí.

Jasmina Alagič zmenila účes

Iba prednedávnom sa manželka rapera Rytmusa pochválila zmenou imidžu, ktorá jej veľmi svedčala. Vďaka tomu omladla minimálne o 10 rokov a po návrate domov zo salónu jednoznačne musela očariť aj svojho muža. Najnovšie sa však pochválila ďalšou novinkou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Jasmina opäť zmenila účes. Vlasy si ale tentokrát nechala skrátiť. Napriek tomu jej to však svedčí stále rovnako.

„We Did IT,“ pripísala známa kráska k najnovšiemu zverejnenému príspevku, čo v preklade znamená „spravili/dokázali sme to“. To by teda mohlo svedčať o tom, že Jasmina Alagič túto premenu neznášala práve najlepšie a odhodlávala sa k nej. Veď predsa my ženy vieme, aké ťažké to je v prípade, ak sa chceme dať ostrihať.

Aj fanúšikovia a známe tváre nášho šoubiznisu v komentároch pod príspevkom šalejú. Jasmine posielajú srdiečka a slová chvály. „Milujem tento štýl vlasov. Veľmi ti to pristane,“ odkazuje kamarátke Žaneta Ladičová. „Žena, ty by si si mohla dať aj hrniec na hlavu a bola by si totally hot,“ napísala fanúšička. „Ja som sa zamilovala,“ priznala ďalšia.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

A čo na jej nový imidž hovoríš ty? 

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News