Jana Hrmová

Influencerka Janka Hrmová žiari šťastím. Na Instagrame sa pochválila obrovskou novinkou. Splnil sa jej sen, no fanúšičky mu príliš na chuť neprišli. Napriek tomu ihneď ovládla internet. 

Janka Hrmová sa dostala do povedomia verejnosti vďaka účinkovaniu v šou Farma. Presadila sa však najmä ako beauty influencerka a YouTuberka. Na sociálnych sieťach si vybudovala veľkú fanúšikovskú základňu, kde sa venuje spoluprácam.

Followerom občas dovolí nahliadnuť do svojho súkromia. Aj to však má svoje hranice, pretože tvár priateľa, za ktorým pravidelne cestuje do Dubaja, ešte detailne neukázala. Teraz sa jej ale splnil jeden z jej snov. Posunuli vzťah na vyššiu úroveň?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Hrmová (@janahrmi)

Janka Hrmová sa pochválila veľkou novinkou

Influencerka na Instagram pridala sériu fotiek s krásnou béžovou kabelkou, ktorá je na jej okraji ozdobená čipkou.

„Môj splnený sen. Mnou navrhnutá kabelka v spolupráci s @dajanarodriguez. Chcela som vytvoriť kvalitnú a odolnú tašku, ktorá vás bude sprevádzať počas bežných dní, práce, školy, cestovania. Zároveň bude veľmi ženská a budete ju farebne aj štýlovo vedieť zladiť ,ku všetkému‘. Myslím, že sa podarilo,“ napísala pod príspevok.

Fanúšičky jej novinku však v komentároch skritizovali. Vraj vyzerá ako pre staršie dámy, no Dajana Rodriguez Janku musela obrániť. „Nie je všetko pre každého. A ani táto kabelka nie je. Komentáre typu ,nie je to mládežnícke‘ … Janka nemá 16 rokov. Neviem prečo by mala navrhovať niečo mládežnícke. Po tretie, kabelka hneď ovládla eshop,“ uviedla.

„Teším sa veľmi! Je krásna a tak ako som chcela. Je tam maximálne vidieť teba, aj mňa. Ja interne túto kabelku u nás volám Janka. Som veľmi rada, že sme urobili niečo takéto svetové v tomto slovenskom módnom mini svete,“ dodala ešte.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Hrmová (@janahrmi)

Zdá sa teda, že Janka prvýkrát zabŕdla aj do podnikania a vydarilo sa jej to na jednotku. Čo si o jej novej kabelke myslíš ty?

Zdroj: Instagram/janahrmi

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News