Filmy na zlepšenie intímneho života
Instagram/fiftyshadesmovie/aftermovie
Tento článok je určený pre osoby staršie ako 18 rokov, môže obsahovať sex, nahotu a iný nevhodný obsah pre neplnoletých.


Späť na hlavnú stránku

Možno by si to ani nepovedala, no filmy v sebe ukrývajú množstvo múdrostí. Okrem rôznych ponaučení v nich môžeš nájsť aj iné veci. S partnerom by ste ich dokonca mali pozerať aj v prípade, ak chcete zlepšiť váš intímny život. Prinášame ti niekoľko snímok, ktoré vám s tým pomôžu. Videli ste ich už spolu všetky?

Filmy na zlepšenie vášho intímneho života

50 odtieňov …

Tento film sa stal klasikou pre všetky dvojice, ktoré chcú preskúmať temnejšiu stránku vášne, a teda BDSM. Vzťah medzi Anastasiou a Christianom je plný napätia a erotiky. To môže páry inšpirovať k diskusii o vlastných túžbach a hraniciach. Dokonca v týchto snímkach nájdeš aj niekoľko krásnych myšlienok. Sú to napríklad TIETO.

Okrem toho sa to počas pozerania 50 odtieňov sivej, 50 odtieňov temnoty alebo 50 odtieňov slobody, môže zvrtnúť na „váš osobný film plný vášne“. Ak chcete pridať trochu experimentovania do intímneho života, táto trilógia je ideálnym začiatkom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fifty Shades Freed (@fiftyshadesmovie)

365 dní

Ide o film plný intenzívnej vášne a nečakaných zvratov. Prepletajú sa v ňom erotika, túžba a nebezpečenstvo. Je to skvelá ukážka toho, aby ste si uvedomili, aké dôležité je vo vzťahu vyvážiť vášeň a bezpečie. Táto snímka ťa tiež môže inšpirovať k novým spôsobom, ako svojho partnera zaujať a prekvapiť.

Rovnako ako pri trilógii 50 odtieňov … , aj vďaka pozeraniu 365 dní sa môže váš filmový večer zvrtnúť na niečo divoké. No nemusíte sa báť. Nechajte sa ovládnuť silou okamihu.

After

Príbeh o vášnivej, no komplikovanej láske medzi Tessou a Hardinom. Tento film zachytáva všetky výzvy a radosti, ktoré prichádzajú s prvou veľkou láskou. A hoci sa ti to s partnerom môže zdať ako klišé, zaručene vás táto snímka zaujme vďaka skvelému spracovaniu, hereckým výkonom, premysleným zápletkám a vášnivým okamihom.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life