Lu z Love Islandu, Julka a Adriana
Instagram/lu_see_fear/adriana_brabencova

Lu zo šou Love Island sa zaradil medzi jedného z najmilších účastníkov. Na ostrove lásky tvoril pár s blondínkou Adrianou, ktorá ho však po pár týždňoch vymenila za iného. Aj keď sa už spevák stretáva s inou kráskou, na svoju „ex“ nespomína v tom najlepšom. Pre eXtra.cz sa na jej adresu vyjadril skutočne štipľavo. Taktiež priznal, ako to je medzi ním a Češkou Julie

Lu Jambor sa po účasti v šou Love Island zapísal do slovenského a českého šoubiznisu ako miláčik dievčat. Fešák, ktorý svojím účesom a rozkošným úsmevom pripomína dvojníka Harryho Pottera, v poslednej dobe trávi čoraz viac času s Juliou Hojdyszovou. Tá divákov očarila svojím šarmom v reality šou Ruža pre nevestu, kde sa prebojovala až do finále.

Fanúšikovia oboch influencerov preto špekulujú, či to, čo medzi sebou majú, je len priateľstvo alebo láska. Na ich profiloch je plno spoločných záberov, na ktorých pôsobia, že majú k sebe naozaj blízko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juli Hojdyszová (@julie__hojdyszova)

Priznal Lu zo šou Love Island vzťah s Julie?

„Máme k sebe určite veľmi blízko, ale zatiaľ to musím nechať bez komentára,“ povedal Jambor v rozhovore. K tejto kráske z Čiech sa síce veľmi vyjadrovať nechcel, no jazyk sa mu rozplietol, keď sa spomenulo meno jeho ex z ostrova.

Fešák si nedal servítku pred ústa. „My sme sa nezhodli na veľa veciach. Asi sa mi úplne nepáči, aký charakter sa z nej vykĺbil,“ povedal o Adriane.

Aký je teda Luov ideálny typ? „Nie Adriana,“ uviedol so smiechom. Atraktívny brunet sa okrem práce influencera venuje aj hudbe. V nej si vylieva svoje emócie, ktoré neskrýval ani na televíznych obrazovkách.

Zdroj: eXtra.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News