Obľúbená moderátorka po rozvode

Obľúbená moderátorka sa len nedávno rozišla so svojím životným partnerom. Roky vyzerali ako dokonalý pár, no rozprávke je koniec. Zdá sa však, že kráska nesmúti. Ako píše český portál Blesk.cz, v okolí známej blondínky sa objavuje nový muž, ktorý k nej má viac než blízko. 

Patrícia Pagáčová je česká herečka a moderátorka, ktorú si určite pamätáš zo speváckej súťaže SuperStar. Vždy vysmiatej umelkyni však nedávno zamrzol úsmev na tvári. Po šiestich rokoch vzťahu a piatich rokoch od svadby s dramaturgom Tiborom Pagáčom sa ich cesty navždy rozišli.

Ich manželstvo vyzeralo byť skutočne idylické a dvojica sa na verejnosti vždy prezentovala, akoby boli čerstvo zaľúbení. Čo však skrývali za zatvorenými dverami, nik nevedel.

Exmanželov bude navždy spájať trojročná dcérka Bibiana, ktorá je pre nich všetkým. Obom rodičom záleží na tom, aby to, že oni dvaja už spolu naďalej nechcú žiť, nepoznačilo rozkošnú princeznú.

Bola obľúbená moderátorka neverná?

Medzi verejnosťou a fanúšikmi sa začalo šepkať, že za rozpadom manželstva mala byť práve nevera zo strany moderátorky. Tá však podobné špekulácie zásadne odmieta.

Avšak, len dva mesiace po oficiálnom rozchode sa po boku sympatickej blondínky vraj objavuje nový muž a české média tvrdia, že to nevyzerá, že ide o čerstvú lásku a spoznávanie.

Dokonca vznikli aj fotky, ktoré ukazujú pred Patríciiným domom vysokého muža v ležérnom oblečení, ktorý mal dokonca kľúče od brány, sám si otvoril dvere a navyše venčil aj jej psíkov. Ak si chceš tieto zábery pozrieť, stačí, keď klikneš SEM.

Zdroj: Blesk.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News