Lobotka s Twiinskou a Lindou

Expartner Twiinsky Daniely Nízlovej, ktorému porodila dcérku Lindu, je vraj opäť single. Tvrdia to nemenované zdroje pre portál Nový čas. Stano Lobotka sa už dokonca údajne má rozhliadať po inej žene. 

Daniela Nízlová už pred 4 rokmi známemu slovenskému futbalistovi porodila dcérku Lindu. Krátko potom však oznámili, že sa rozišli. Boli z toho vtedy v šoku fanúšikovia, ale aj samotná Twiinska. Doteraz sa povráva, že koniec ich vzťahu nastal kvôli popôrodným kilám, prečo už speváčka preňho nebola príťažlivá. Svoju rolu v tom malo zohrávať aj to, že Lobotka už k brunetke necítil to, čo na začiatku. Nič z toho sa ale doposiaľ nepotvrdilo.

Napriek všetkému Daniela priznala, že so svojím ex má dobrý vzťah. Stano s Lindou trávi čas vždy, keď môže. Aj Twiinska s dcérkou ho už boli niekoľkokrát navštíviť v Neapole, kde pôsobí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Stanislav Lobotka Official (@stanleylobotka37)

Stano Lobotka je vraj znovu single

V decembri pred dvoma rokmi sa dokonca dostalo na povrch, že futbalista je znovu zadaný. Jeho srdce si získala krásna misska Kristína Šulová. Objavovali sa spolu na verejnosti a dokonca ju zoznámil s Lindou či Danielou.

Najnovšie sa však začalo šíriť, že Stano Lobotka je znovu single. „Kristína už dlhšie nebola u neho v Taliansku. Hovorí sa, že sa rozišli, lebo Stano začal znova sledovať určité baby a vraj sa už rozhliada po novej žene,“ povedal Novému času zdroj z okolia futbalistu.

O tom, že medzi dvojicou nastal koniec, môže svedčať aj to, že Kristína pred pár týždňami svojho partnera nepodporovala v hľadisku počas Majstrovstiev Európy vo futbale. Okrem toho si Nový čas všimol, že Stanislav si teraz užíva dovolenku v Grécku a počas jeho zápasov Kristína bola na Ibize a Mykonose.

Modelka ale aktuálne podľa zdroja využila šancu, keď Lobotka nie je doma. Fanúšikom na sociálnych sieťach sa totiž v týchto dňoch ozvala z Talianska. Do Neapola si išla zrejme po veci, ktoré má v Stanovom dome. Využila čas, keď tam on práve nie je,“ uviedol zasvätenec z okolia dvojice pre Nový čas. Denník ju dokonca aj kontaktoval, aby sa k tomu vyjadrila, no doposiaľ nereagovala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Sulova (@criii.stin)

Zdroj: Nový čas

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News