Love Island
Tlačová správa TV Markíza

Najhorúcejšia reality šou Love Island Česko & Slovensko ťa opäť pripúta k obrazovkám! V septembri prinesie Voyo divákom už štvrtú sériu tohto fenoménu, ktorý opäť sľubuje nezabudnuteľnú jazdu plnú lásky, emócií a prekvapení, ešte viac drámy, romantiky, ale aj zábavy. Sprievodkyňou dianím vo vile bude aj tentokrát očarujúca Zorka Hejdová.

Nová skupina krásnych a charizmatických singles z Česka a Slovenska sa už čoskoro bude snažiť nájsť lásku svojho života v exotickom prostredí luxusnej vily. Aj oni budú každý deň čeliť novým výzvam a rozhodnutiam, ktoré môžu zmeniť celý priebeh šou. Štvrtá séria Love Islandu prinesie aj niekoľko nových prvkov a hier, ktoré otestujú vzťahy a lojalitu nových „srdiečok“.

Fanúšikovia šou Love Island sa môžu aj tento rok tešiť na celkom 48 epizód, vrátane „recapových“ častí, v ktorých bude moderátorka Zorka Hejdová so súťažiacimi spätne reflektovať udalosti predchádzajúceho týždňa a divákom ponúkne vysvetlenie zásadných emotívnych a vypätých situácií, ktoré s odstupom zhodnotia.

Ako sú diváci zvyknutí, opäť budú pomocou aplikácie Love Island ovplyvňovať kľúčové momenty šou a nakoniec rozhodnú o víťaznom páre. Zamilovaní víťazi vyhrajú rozprávkových 75 000 eur, rovnako ako tomu bolo minulý rok.

„Som príjemne prekvapený, koľko nových krásnych a zaujímavých ľudí sa buď prihlásilo, alebo prijalo ponuku nájsť svoju lásku v našej šou. Je pre mňa záhadou, ako je to možné, pretože po každom ročníku mám pocit, že to bolo maximum a už nikdy nikoho nenájdeme, ale skutočnosť je našťastie celkom iná,“ hovorí jeden z producentov šou Love Island Samo Jaško.

Čo prinesie nová séria?

Pokračovanie článku nájdeš na druhej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News