žena

Pred nami je ďalší augustový víkend, ktorý bude pre tri znamenia zverokruhu veľmi krásny. Horoskop hovorí o radosti, šťastí, ale aj dobrodružstvách. Čo sa lásky týka, dôvod na radosť majú nielen nezadané, ale aj tie, ktoré sú vo vzťahu. Budú hviezdy priať aj tebe?

Znamenia, ktoré čaká krásny víkend

Rak

Hviezdy naznačujú, že tento víkend sa budeš cítiť ako znovuzrodená – plná energie a s jasnou mysľou. Táto pohoda ti umožní lepšie počúvať hlas svojho srdca, bez zbytočných pochybností či sebeckých myšlienok. Môžeš si naplno vychutnávať všetky radosti života a zároveň čerpať silu z vnútorného pokoja.

Ak ti práca robí radosť, môžeš očakávať, že k nej pristúpiš s poriadnou dávkou nadhľadu. Šťastena sa usmieva aj na tvoj rodinný život a črtajú sa zaujímavé príležitosti. Nezadaní sa môžu tešiť na nové dobrodružstvá s ľuďmi, ktorých nedávno spoznali. Kto vie, možno z toho vznikne veľká láska!

žena
zdroj: Pexels/Nuzhet Flores

Kozorožec

Počas nadchádzajúceho víkendu bude tvoj domov zalievať čarovné mesačné svetlo. Prinesie vzpruhu tvojej kariére a spoločenskému životu. Môžeš sa naplno venovať svojim pracovným projektom a profesijnému rastu. Pozitívne vplyvy sa prejavia aj v oblasti priateľstva, pričom ich energia pramení z tvojho jedenásteho slnečného domu.

Tieto signály ťa povzbudzujú k činnosti a vnímavosti. Uvidíš, ako sa tvoje najkrajšie túžby a sny postupne stávajú skutočnosťou. Srdečné prejavy náklonnosti prichádzajú aj od tvojich dlhoročných priateliek. Naplánuj si s nimi niečo výnimočné, čo vaše puto ešte viac posilní.

Vodnár

Nadchádzajúci víkend bude ako stvorený pre oblasť citov. Čakajú ťa dva skutočne výnimočné dni. Mesiac a Mars ti budú priať a povzbudia ťa k láske, zábave, cestovaniu, ale aj športovým aktivitám. Ak si zadaná, môžeš sa tešiť na poriadnu dávku vášne.

Nezadané dámy by mali vyhľadávať miesta, kde sa stretáva viac ľudí alebo priateľov. Práve také prostredie je tým najlepším odrazovým mostíkom pre úspech v láske. Ak ťa niekto zaujal, neváhaj a urob prvý krok. Môžeš si ho získať ľahšie, než si myslíš. Úspechy sa črtajú aj v športových súťažiach. Hviezdy ti zároveň odporúčajú využiť priaznivú energiu v oblasti kariéry a podnikania. Máš šancu zažiariť v spoločnosti a naplno rozvinúť svoj potenciál.

Tieto znamenia vynikajú v stresových situáciách. Či patríš medzi tieto štyri aj ty, dozvieš sa TU.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy