S*xuálne polohy

Vzťah si treba raz za čas poriadne okoreniť, a to platí aj pri aj za dverami spálne. Neboj sa experimentovať, pretože život je práve o tom, že skúšame a hľadáme, čo nám vyhovuje a čo nie. Toto sú milostné polohy, ktoré ťa privedú do šialenstva a budú sa páčiť nielen tebe, ale aj partnerovi. 

Ani milovanie nemusí upadnúť do nezáživného stereotypu. Ak chceš zlepšiť svoj milostný život, musíš pre to aj niečo urobiť. Na dobrý začiatok skús iné polohy a toto sú 4, ktoré si zamiluješ.

Jeden bok

Ak chceš vyskúšať niečo nové, no nie príliš „zvrátené,“ ľahni si na bok a partner na teba pôjde zozadu. My ženy máme niekedy problém dosiahnuť to správne vyvrcholenie, no a v našom článku TU sa dočítaš, ako sa ti to podarí.

S*xuálne polohy
zdroj: Unsplash/We-Vibe Toys

Mokrá poloha či v stojke

Niektoré ženy to jednoducho majú radi aj počas svojich dní a nechcú sa toho vzdať. V stojacej polohe sa môžete milovať kdekoľvek. Pri tejto pozícií sa len jednoducho oprieš o stenu, či už v sprche, alebo obývačke a umožňuješ partnerovi prenikať hlbšie, no nezabudni sa poriadne uvoľniť.

Daj sa na štyri

Milovanie nemusí byť len o jednej polohe, kde si ty dole a on hore. Aj keď je to síce romantické a nežné, niekedy treba pritlačiť na pílu. Daj sa na psíka a lakte si polož na posteľ. Vďaka tomuto kroku sa prehĺbi tvoje a aj partnerove spojenie a budeš ho cítiť oveľa intenzívnejšie.

S*xuálne polohy
zdroj: Unsplash/We-Vibe Toys

Vrchol

Chceš byť dominantná, no nemáš to kde presadiť? Ukáž svoju charizmu v posteli. Medzi dokonalé polohy patrí aj táto klasika, ktorá ti poskytuje kontrolu nad hĺbkou a rýchlosťou pohybov, čo môže pomôcť dosiahnuť intenzívne vyvrcholenie. V tejto pozícii si ty tá, ktorá všetko riadi, a teda môžeš experimentovať s rôznymi uhlami a pohybmi panvy na zvýšenie rozkoše a uspokojenie partnera, ale aj seba.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating