Influencerka Ráchel a známy hudobník
Instagram/rachellkka/tomipopovicofficial

Influencerka Ráchel je vďaka svojmu podrezanému jazyku a extravagantnému vzhľadu stále v centre pozornosti. Často sa rozoberajú jej vzťahy či odvážne rozhodnutia, ako keď nafotila odvážne zábery pre pánsky magazín. Aj kvôli tomu ju však majú mnohí v zuboch. A tentoraz sa na jej adresu verejne vyjadril známy hudobník, ktorý jej pod video influencera HYPEBEAST.GURU zanechal ostrý komentár.

Influencerka Ráchel má na svojom konte už množstvo kontroverzií. Do centra pozornosti sa dostala napríklad v reality šou Love Island, no neskôr zahviezdila aj v Survivore.

Okrem toho sa s ňou spája kauza s bývalým priateľom Tomym Kottym, ktorého obvinila z domáceho násilia a znásilnenia. Tento spor však dodnes nie je úplne uzavretý a dvojica to rieši súdne.

Kráska už na mužov zanevrela a momentálne tvorí pár s českou fitness trénerkou Dominikou. Dievčatá svoj vzťah oznámili „zásnubami“, kedy brunetka Ráchel oficiálne požiadala o to, aby mali vzťah.

Známa ryšavka tak teraz pôsobí, akoby bola skutočne šťastná. Tieto mesiace si užíva na dovolenkách, vymetá rôzne festivaly a žije naplno. Napriek tomu, že dlhšiu dobu nemala s nikým verejný konflikt, niektorí ľudia ju majú stále v zuboch.

Ráchel nedávno zažiarila v ligotavom outfite na festivale Let It Roll. Tam ju stretol spomínaný influencer a pýtal sa jej, čo má na sebe a koľko to stálo.

Kráska mu vo videu nevedela povedať presnú cenu za kúsky, ktoré mala oblečené, no samu seba popísala týmito slovami: „Ja sa nepozerám moc na ceny, keď nakupujem na internete, pretože nakupujem z lacných stránok. Som Cheap Queen (pozn. redakcie: lacná kráľovná),“ povedala s humorom.

Drsný odkaz od Tomiho Popoviča

Toho sa chytil aj spevák, skladateľ a producent Tomi Popovič, ktorý video okomentoval zrejme s celkom iným zámerom, než to myslela kráska: „Cheap Queen sedí.“

Influencerka Ráchel však na internete vystupuje už nejakú dobu a na podobné komentáre na jej adresu si už určite zvykla. Nech už to spevák myslel akokoľvek, ryšavka sa k jeho poznámke zatiaľ nevyjadrila.

Zdroj: Instagram/hypebeast.guru

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News