Lula Almaksus

Influencerka Lula Almaksus má v živote všetko, po čom kedy túžila. Úspešný biznis, milujúceho manžela a vytúženú dcérku Aminu, ktorú porodila koncom minulého roka. Tentoraz však na Instagrame opäť zverejnila fotku ultrazvuku. Čo tým chce krásna brunetka povedať?

Influencerka Lula Almaksus patrí medzi inšpiratívne ženy, ktoré svoje úspechy aj pády zdieľajú so širokou verejnosťou. Nie je tomu tak dávno, čo fanúšikom priblížila to, ako prežívala pôrod prvej dcérky.

„Nemala som úplne bezproblémový pôrod a je to pre mňa zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem. Bolo to ťažké veľmi, ale taký personál, aký som mala, urobil to, že žiadnu traumu nemám. Boli úžasné … Aj pôrodnica. Aj pôrodná asistentka,“ prezradila Lula začiatkom minulého decembra.

Napriek tomu, že v momentoch, kedy malá princezná prichádzala na svet, nebolo pre brunetku všetko ružové, dcérka je ten najväčší poklad v jej živote. No a prešlo pár mesiacov a Lula opäť s fanúšikmi zdieľa fotku ultrazvuku. Čo to má znamenať?

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Almaksus (@llnzz)

Je Lula Almaksus opäť v tom?

Krásna brunetka otvorene rozpráva o rôznych situáciách, či už sa týkajú jej súkromia, práce alebo materstva. No a nedávno na Instagrame ukázala záber z ultrazvuku. To, čo k nemu napísala, ťa odrovná.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Almaksus (@llnzz)

„Ľudia, takto vyzerá Amina na poslednom ultrazvuku. Vyzerala ako Starec a more alebo týpek z Angry Birds. A pritom tak pekné dieťa. Hahaha, ale čakali sme čokoľvek, tak vám poviem,“ napísala s humorom známa influencerka.

Zdroj: Instagram/llnzz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News