Bez lásky
Odzadu.sk

Môže sa to stať každému z nás. Či už si dievča, alebo chlapec, keď to na teba príde, nemáš na výber. Reč je o vykonávaní veľkej potreby. Aj keď je pre niektorých táto téma stále tabu, neplatí to pre moderátorov operenecholec a milanwtf, ktorí tieto situácie preberali v štvrtej epizóde podcastu Bez lásky, ktorý ti prináša portál Odzadu.sk.

Potrebovala si ísť niekedy súrne za záchod, ale žiadny nebol v tvojom okolí? Určite nie si jediná, ktorej sa to už stalo. Preto si vypočuj ďalší diel podcastu Bez lásky, ktorý už je dostupný na našom YouTube, Apple Music a Spotify.

Influenceri Alexandra Molnárová alias @operenecholec a Milan Švingál, ktorý je známy ako @milanwtf, ťa pobavia príbehmi, ktoré napísal sám život. Priprav sa na to, že sa nebudeš vedieť prestať smiať.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ODZADU SK (@odzadu.sk)

Každý už zažil situáciu, ktorá bola „na hovno“

A to doslova. Keďže súčasťou podcastu Bez lásky môže byť každý, kto im napíše svoju skúsenosť, aj v štvrtej epizóde mali čo rozoberať. Tentokrát sa venovali príbehom o veľkej potrebe, ktorá sa dostavila v nevhodnom čase.

„Ja si nosím v každej taške vlhčené obrúsky a dezinfekciu,“ povedal Milan z vlastnej skúsenosti. „Aj ja. Ja mám takú výbavu, že sa čudujem, že aj klystír nemám v taške,“ pridala sa k nemu Alexandra so smiechom.

Jedna žena v štvrtej epizóde priznala, že jej manžel dostal „Faraónovú pomstu“ na svadobnej ceste. Zobudila sa na to, ako v noci ťahal posteľnú plachtu. Iná zas porozprávala o tom, ako to na ňu prišlo na toalete v lietadle. A to tesne pred tým, ako pristávali. No a padli aj príbehy o tom, ako to na ňu prišlo na prvom spoločnom rande u neho doma na záchode.

Toto, a mnoho ďalšieho rozobrali Saška a Milan v najnovšej časti podcastu Bez lásky. Dostupný je už na SpotifyYouTube či Apple Music. Čaká ťa skvelá zábava a dozvieš sa aj cenné rady, vďaka ktorým sa možno v budúcnosti vyhneš podobne nepríjemným situáciám, aké odzneli v tejto epizóde.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News