Nevydarené rande

Jedno nevydarené rande nie je koniec života alebo ľúbostných vzťahov. Určite by si to v hľadaní lásky nemala vzdávať. No ak sa ťa to dotklo viac, ako by si chcela, možno ti pomôžu naše 4 rady.

V dnešnej dobe moderných technológií sa ľudia často spoznávajú cez sociálne siete. Tú situáciu určite poznáš aj ty. Napíše ti chalan, ty si prescrolluješ jeho profil, aby si o ňom zistila základné informácie a potom mu odpovieš. Zistíš, že ide o celkom milú osobu, ste v kontakte nejaký čas a ty sa postupne zamiluješ. Áno, dá sa zaľúbiť aj cez internet. Potvrdila to aj expertka v našom nedávnom exkluzívnom rozhovore.

Potom však môže prísť vytriezvenie. Po pár týždňoch sa rozhodnete, že sa konečne stretnete. Tešíte sa na prvé rande, no samozrejme, prevláda vo vás aj dávka stresu a očakávaní. No čo v prípade, ak to proste neklapne? Nepreletí medzi vami iskra a to stretnutie nevyjde podľa plánu?

Ako byť za dámu na rande?
zdroj: Unsplash/Mike Von

Čo ak sa rande nepodarí?

Nie je to koniec sveta

Uvedom si, že nie každý chalan, s ktorým kedy pôjdeš na rande alebo si začnete písať, je ten vyvolený. Ľudia nám do životov prichádzajú preto, aby nás čosi naučili. Hovorí sa, že niekto je darom, niekto testom a iný trestom. A keď už budeš zrelá na pravú lásku, až vtedy sa prvé stretnutie vydarí na jednotku s hviezdičkou.

Nie každé rande musí skončiť úspešne a nie vždy je to tvoja chyba. Možno ide len o otázku nesprávneho času alebo nekompatibility. Nepremýšľaj príliš nad tým, čo sa pokazilo a neber to ako osobný neúspech. Je však prirodzené cítiť sa sklamane, ak sa ti niečo nevydarí.

Pouč sa z toho, čo sa stalo

Pokús sa udržať pokoj a zamerať sa na pozitívne stránky. Každé stretnutie je skúsenosťou, ktorá ťa môže niečo naučiť, aj keď sa to nevyvíja podľa predstáv.

Rande so sociopatom
zdroj: Pexels/cottonbro studio

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating