Lela Vémola

Lela Vémola, manželka známeho MMA zápasníka, len pred týždňom podstúpila náročnú operáciu čeľuste. V ústach si totiž našla hrčku a po návšteve lekára zistila, že ich tam má hneď niekoľko. Na základe jeho odporúčania si ihneď ľahla pod nôž. A teraz sa prvýkrát po 3-hodinovom zásahu prihovorila fanúšikom na Instagrame

Lela Vémola pred časom priznala, že sa chystá na operáciu. Tentoraz však nešlo o estetický zákrok. Musela si nechať vyoperovať cysty, ktoré mala priamo v ústach.

Zákrok mal prebehnúť pod narkózou, čo Lelu už vopred vystrašilo. Býva jej totiž z nej nevoľno. Operácia bola ešte k tomu náročná aj po časovej stránke, keďže bola naplánovaná na niekoľko hodín. Avšak ako sama blondínka prezradila, rekonvalescencia bude ešte o poznanie dlhšia. Až tri týždne po nej totiž bude odkázaná iba na tekutú stravu.

Prišla o významný deň s Karlosom

Lela Vémola dokonca kvôli operácii nemohla osláviť výročie svadby spolu s manželom, ktoré bolo 28. júla. Od veľkolepej udalosti uplynuli už dva roky. Napriek tomu je ale rekonvalescencia dôležitejšia.

Ako Lela sama priznala, momentálne prežíva náročné chvíle. „Ukazujem sa vám po operácii. Vyťahovali mi cysty zo spodnej aj hornej čeľuste. Mám to zašité a o týždeň idem na vyťahovanie stehov,“ prezradila.

Zákrok jej dal zabrať. „Bolí ma to, nebudem tvrdiť, že nie. Mám značný opuch. Každopádne, užívam brutálne lieky,“ dodala.

Fanúšikovia sa krásky tiež pýtali, ako veľmi jej operácia bolela. Ja už mám v živote toľko bolesti, že už to neviem ani úplne posúdiť. Predstavte si, že máte obe čeľuste rozrezané, tak ako to môže asi bolieť? Samozrejme, nebudem tvrdiť, že to nebolí, keď hovorím, alebo keď si čistím zuby,“ ozrejmila.

Lela Vémola je teraz na tekutej strave, aby čeľuste príliš nenamáhala. Dôležitá je podľa nej aj následná starostlivosť, hlavne opuchy chladiť a dostatočne sa hydratovať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News