Krištof Králik

Krištof Králik si získal srdcia ženských diváčok ako moderátor šou Ruža pre nevestu. Keď tento rok vyplávalo na povrch, že je opäť slobodný, mnohé dámy si naňho začali robiť zálusk. Krátko po konci druhej série sa dokonca začalo šuškať, že sa dal dokopy s najmladšou účastníčkou Larou. To všetko však boli len fámy. Už v tom čase mal zrejme oči pre celkom inú krásku, je TOTO ona? 

Krištof Králik sa do centra pozornosti dostal už v seriáli Pán profesor ako študent Charlie. Potom ho Markíza obsadila ako moderátora šou Ruža pre nevestu. A hoci to bola jeho prvá veľká moderátorská skúsenosť, divákom sa zapáčil natoľko, že si svoju rolu zopakoval aj v druhej sérii.

Aj keď bol súčasťou romantickej šou, jemu sa v láske až tak nezadarilo. V januári totiž vyplávalo na povrch, že mu stroskotal vzťah s krásnou českou modelkou Petrou Mácovou, s ktorou si v máji 2022 povedali svoje áno v Las Vegas. Ich láska však nevydržala ani dva roky a dvojica sa v júni tohto roku oficiálne rozviedla.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik 🐇 (@kristofko)

Dlho nesmútil

Koniec vzťahu rozhodne nie je pozitívna správa, no mnohé Krištofove fanúšičky to potešilo. Niektoré dúfali, že Markíza práve jeho obsadí ako televízneho ženícha do tretej série, a oni tak budú mať šancu zabojovať o jeho srdce. To sa však zrejme nestane.

Podľa najnovších informácií je Krištof totiž opäť zaľúbený. Na svoje sociálne siete už pár týždňov zverejňuje fotky s drobnou brunetkou, ktorá mu je podľa daných záberov viac než blízka.

A nie je to žiadna neznáma slečna. Králik má tvoriť pár s Češkou Veronikou, ktorá moderuje prvú rapovú talentovú šou s názvom The Mag Wrap. S touto kráskou podľa všetkého strávil aj nedávnu dovolenku v Španielsku. Vtedy však len všetci hádali, o koho by mohlo ísť. No najnovšie fotky, ktoré sympaťák uverejnil dokazujú, že pravdepodobne je to ona.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika (@verune)

Zdroj: Instagram/verune

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News