Bez lásky
Odzadu.sk

Dráma je bežnou súčasťou našich životov. Ak ju práve neprežívaš, určite si ju niekedy zažila aspoň raz. Neverila by si však, čoho sú svedkami alebo stredobodom niektorí ľudia. Ich problémy dopodrobna rozobrali a poradili im operenecholec a milanwtf v tretej epizóde podcastu Bez lásky, ktorý prináša portál Odzadu.sk.

Aká je aktuálna dráma v tvojom živote? Vypočuj si ďalší diel podcastu Bez lásky, ktorý už je zverejnený na našom YouTube, Apple Music a Spotify.

Influenceri Alexandra Molnárová alias @operenecholec a Milan Švingál, ktorý je viac známy pod pseudonymom @milanwtf, ťa pobavia a poradia ti, ako sa vysporiadať so vzťahovými problémami a každodennými starosťami či drámami. Priprav sa na množstvo užitočných rád a kopec smiechu!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Dráma v podcaste Bez lásky

Ako sme už niekoľkokrát uvádzali, súčasťou podcastu Bez lásky môžeš byť aj ty. Stačí, ak Milanovi alebo Saške napíšeš, akú máš skúsenosť či problém, ktorý sa týka určenej témy a oni ti v ďalšej epizóde poradia. Tentokrát sa venovali dramatickým situáciám v životoch poslucháčov.

Každý deň predsa riešime nejaké svoje malé drámy. „Je zaujímavé sledovať, čo riešia ostatní,“ povedala Alexandra v podcaste Bez lásky. „Je veľmi zaujímavé hlavne sledovať niekoho cudzieho drámu, nie tú svoju,“ doplnil ju Milan s tým, že on veľa drámy v živote nezažíva.

Niektoré ženy sa teda priznali k tomu, že sa zamilovali do zadaných mužov. Iné majú problémy s partnerom. Ďalšia poslucháčka sa zverila, že jej rodina má ťažkosti so susedom. No čo v prípade, ak sa máte radi s najlepším priateľom, ale on už je zadaný?

To, a ešte viac rozobrali Saška a Milan v najnovšom diele podcastu Bez lásky. Dostupný je už na Spotify, YouTube či Apple Music. Čaká ťa kopec skvelých rád a zábavy. Zaručene ti to rozjasní deň a budeš mať príjemný štart do nového týždňa.

Zároveň však nezabúdaj, že aj ty sa môžeš zapojiť do štvrtej epizódy nášho podcastu. Už o pár dní ti Operenecholec a Milanwtf sa dočkáme ďalšej časti, ako si poradiť s problémom na určenú tému. Sleduj teda sociálne siete, aby si vedela, o čom bude reč.

A ak si ešte nevidela predošlú časť podcastu Bez lásky, rýchlo to choď napraviť. Stačí kliknúť SEM.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News