Katka Knechtová

Slovenská speváčka Katka Knechtová sa v rozhovore pre web Topky.sk pochválila obrovskou novinkou. Podarilo sa jej to skrývať a tajiť dlhé mesiace. 

43-ročná Katarína Knechtová je slovenská speváčka, gitaristka, klaviristka, textárka a skladateľka. Do povedomia verejnosti sa dostala vďaka pôsobeniu v prešovskej kapele IMT Smile či Peha. V roku 2008 rozbehla sólovú kariéru a začala vystupovať so svojou sprievodnou skupinou.

Objavila sa aj v porote speváckej súťaže SuperStar. Dokonca prekvapila fanúšikov, keď sa dostalo na povrch, že údajne randila s iba 18-ročným českým súťažiacim Petrom Borkovcom. Odvtedy však nebola verejne a oficiálne spájaná so žiadnym chlapom. Až doteraz.

Katka Knechtová má novú lásku

V rozhovore pre web Topky.sk sa speváčka zverila, že už niekoľko mesiacov je zaľúbená. „Som momentálne veľmi šťastne zadaná a zoznamujem sa s úplne iným spôsobom života, aký som mala doteraz,“ prekvapila. Partnera dokonca má už od októbra 2023. Nejde však o Slováka.

„My sme sa zbadali, usmiali sa na seba a odvtedy sme spolu. Tam som nebola za speváčku, bola som sama za seba. To mi asi prinieslo šťastie,“ uviedla Katka s tým, že je to pre ňu nová situácia. S partnerom totiž rieši otázku budúcnosti. Dokonca sa vraj učí po slovensky a je ochotný presťahovať sa za svojou láskou.

„Ja si myslím, že áno. Mne sa páči, že je taký muž činu, že nešpekuluje nad vecami. Ak chce byť so mnou, tak proste sa zbalí a príde,“ uviedla speváčka.

Zdroj: Topky.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News