Shopaholic Adel

Bývalý snúbenec Shopaholicadel bude čoskoro otcom. Pre redakciu Antiyoutuber.cz to potvrdil aj samotný Honza. Na istý čas chce odísť zo sociálnych sietí a sústrediť sa len na rodinu. 

Kontroverzná česká influencerka Adéla Pulcová na seba pravidelne upriamuje pozornosť. Za posledný rok dokázala stihnúť zásnuby, no zároveň aj rozchod. O ruku ju mal požiadať vtedajší partner Honza, alias Jan Kulas, ktorý je už zároveň aj jej expartnerom. Rozchod potvrdil aj samotný Honza. Aktuálne prišiel s veľkou novinkou, že čaká so súčasnou partnerkou dieťa.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐄𝐱𝐭𝐫𝐚.𝐜𝐳 (@extra.cz)

Honza sa lúči s popularitou

Jan Kulas sa zviditeľnil na sociálnych sieťach najmä vďaka vzťahu s kontroverznou Shopaholicadel. Po nezhodách, ktoré spolu zažívali, sa dohodli na spoločnom rozchode.

Rozišli sme sa dnes skoro ráno. Vianoce sme strávili spolu u priateľov. Bol pokoj dovtedy, kým Adi úplne preplo a začala sa správať opäť škaredo. Začala tu revať a robiť scény, už toho na mňa bolo veľa,“ priznal Honza.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ✏️ PraKultura (@prakultura.cz)

Ďalší expartner Shopaholicadel bude otcom

Možno si ešte spomínaš na jej predošlého expartnera, ktorým bol David Pražák, ktorý na sociálnych sieťach vystupuje pod menom FregamerCZ. Aj jemu sa po rozchode s Adélou podarilo počať dieťatko.

Jan Kulas si našiel novú partnerku, s ktorou to myslí smrteľne vážne. Okrem iného s ňou čaká aj dieťa. Ako uvádza portál Antiyoutuber, Honza má svoje priority. „Chcem sa na 100 % sústrediť na rodinu, pretože rodina je u mňa na prvom mieste,” dodal pre redakciu.

Na Instagrame mladíka už nenájdeš, pretože sa rozhodol, že so sociálnymi sieťami končí. „Sociálne siete úplne opúšťam, pretože sa chcem venovať mojej priateľke, no hlavne si chcem strážiť súkromie. Začiatkom roka príde dieťa a nechcem, aby to potom každý blbec riešil,” dodal.

Zdroj: Antiyoutuber.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News