Prvé rande

Prvé rande je pre niekoho veľkým krokom pri budovaní nového vzťahu. Keď sa konečne stretnete a ty si to neskutočne užiješ, no on sa zrazu už viac neozve. Ale prečo sa to stalo?

Každé prvé rande predchádza úplne inému zoznámeniu. Svojho nového nápadníka si mohla nájsť v práci, posilňovni a v modernej dobe, pokojne, aj na sociálnych sieťach. Predtým, ako ste sa prvýkrát stretli, ste si pravdepodobne vymenili nejaké tie správy. Prečo však už po prvom stretnutí prestali prichádzať?

Je normálne, že nesadneme každému

Skutočne to tak je a možno sa aj tebe samej už stalo, že si hneď po prvom rande či dokonca ešte predtým vedela, že pred tebou nestojí ten „pravý“. Presne takto to mohol mať aj tvoj nápadník, ktorého si pravdepodobne príliš nezaujala. Nemuselo ísť vyslovene o výzor, správanie, ani životný štýl, avšak uvedomil si, že on sám hľadá niečo iné.

Zamilovaná dvojica
zdroj: Pexels/Fariz Hermawan

Ak sa ti to stalo, určite sa z ničoho neviň a nerozmýšľaj nad tým, čo si mohla urobiť lepšie. Skutočne nič, bola si sama sebou a keď sa mu niečo nepáčilo, je to normálne. Pozbieraj posledné zvyšky smútku, rýchlo na neho zabudni a začni opäť žiariť.

Určite však nie je normálne odísť bez slov

Áno, to že si sa mu nepáčila alebo mu niečo prekážalo je normálne, avšak čo by sa určite nemalo stať je, odísť úplne bez slov. Každá žena je hodná jednej správy a vysvetlenia toho, že pre druhú stranu nebola vhodná. Jemu to nezaberie vôbec veľa času a ty aspoň budeš mať srdce na mieste. Dozvieš sa aspoň, čo sa stalo a nebudeš nad tým stále premýšľať.

Ak však muž po prvom rande odišiel úplne bez vysvetlenia, je to zbabelec, ktorý nedokáže povedať „zbohom“. Nezahlcuj ho správami, ani lajkovaním celého Instagramu a radšej ho vymaž zo svojho života aj ty. Takýto pán totiž v tvojom živote skutočne nemá čo hľadať. Radšej KLIKNI SEM a prečítaj si, čo by si mala robiť, ak sa vyparil.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Prvé rande je skutočne mnohokrát nádherné, avšak aj po ňom je nesmierne dôležitý kontakt. Ak ti tvoj nápadník nepíše, uvedom si, že ten krásny úsmev, ani potetované telo neboli pre teba. Určite si vhodná niečoho viac ako tohto krásavca bez slušného správania.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating