Herečka Julia Fox je lesba

Zdá sa, že ďalšia známa herečka sa verejne priznala k tomu, že sa jej páčia ženy. Potvrdila to svojimi slovami v „zošitom“ videu, ktoré pridala na TikTok

Už viacero celebrít sa priznalo k tomu, že patria do LGBT+ komunity. V našom šoubiznise sa k tomu verejne hlási napríklad komik Fero Joke, ktorý už dokonca vyjadril aj frustráciu, keď bol kvôli tomu diskriminovaný. Aj influencerka Ráchel práve prednedávnom začala randiť so ženou.

U našich českých susedov sa k svojej orientácii otvorene priznal známy spevák a herec Milan Peroutka. Rovnako so ženou randila aj influencerka Veronica Biasiol, ktorá sa s Bárou Mlejnkovou nedávno rozišla.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa DOMINIKA HORÁKOVÁ (@horakovadominikaa)

Herečka Julia Fox je lesba

Nie je tajomstvom, že aj vo svetovom šoubiznise sa objavuje niekoľko celebrít, ktoré sa otvorene priznávajú k svojej orientácii. A zdá sa, že jednou z nich je teraz už aj obľúbená herečka Julia Fox. Prezradila to na TikToku.

Komička Emily Grace na sociálnej sieti opísala príbeh, kedy na ulici postrehla lesbičku so svojím priateľom. V duchu si pomyslela: „Ach, nenávidíš toho muža! Doslova ho nenávidíš!“ S týmto videom zošila to svoje herečka Julia Fox, ktorá si zahrala napríklad vo filme Drahokam po boku Adama Sendlera či s Brendanom Fraserom v snímke Žiadne prudké pohyby.

S Emily súhlasila vo všetkom a verejne sa priznala k tomu, že sama je lesbička. „Taká lesba som bola aj ja. Prepáčte chlapci, už sa to nikdy viac nestane,“ uviedla, čím naznačila, že už bude randiť len so ženami.

@juliafox

#stitch with @emgracedawg pt.2

♬ original sound – Julia fox

Vedela si, že aj táto herečka „je na ženy“?

Zdroj: TikTok/juliafox

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News