Herečka Margot Robbie je tehotná

Pred pár hodinami sa svetom začala šíriť nádherná správa. Slávna herečka totiž bola zastihnutá a odfotená pri tom, ako predvádzala svoje údajne tehotenské bruško na dovolenke s manželom v Taliansku. Píše o tom Daily mail a viaceré zdroje o jej „druhom stave“ prehovorili aj pre People.

Celosvetovo známa herečka si zahrala v populárnych snímkach, ako napríklad Vlk z Wall Street, Babylon, Focus, Vtedy v Hollywoode, Ja, Tonya či Joker. Margot Robbie sa do povedomia ešte širšej verejnosti dostala aj vďaka filmu Barbie. Zahrala si tam hlavnú rolu, pričom na každú premiéru sa nezabudla tematicky obliecť. V juhokórejskom Soule sa však dopustila veľkého faux pas.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @artistanotocias

Rok potom, čo sa svetom šíril „Barbie ošiaľ“, Margot potešila všetkých svojich fanúšikov. Vyzerá to tak, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko.

Herečka Margot Robbie má byť tehotná

34-ročná austrálska herečka údajne čaká svoje prvé bábätko s manželom Tomom Ackerleym, za ktorého sa vydala v roku 2016. Potvrdzovať to majú fotografie, ktoré sa podarilo zaznamenať portálu Daily mail. Je na nich Margot Robbie s odhaleným bruškom, ktoré vyzerá ako tehotenské. Spoločnosť jej robí partner, s ktorým si aktuálne užíva dovolenku v Európe.

To, že krásna herečka pod srdcom nosí svoje prvé bábätko, potvrdili aj viaceré nemenované zdroje pre portál People. Zahraničné médiá tiež kontaktovali zástupcov manželov, aby sa k tejto správe vyjadrili. Odpoveď však doposiaľ nikto z nich nedostal.

Zdroj: People, Daily mail

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News