Známy slovenský šéfkuchár

Snáď najznámejší slovenský šéfkuchár, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka relácii Na nože, oznámil novinu, ktorá mnohých sklamala. Jeho kulinárske dobroty už viac nebudeš môcť ochutnať. Mnohí sa desia, že zavesí na klinec úplne celú kariéru. Sám sa k tomu vyjadril na svojom Instagrame a reagovalo aj vedenie bistra.

Martin Novák sa si získal fanúšikov nielen v relácii Na nože, ale aj vďaka tanečnej šou Let´s Dance, kde sa pred pár mesiacmi zvŕtal. Okrem týchto televíznych projektov je však v prvom rade šéfkuchár. Avšak ako sám oznámil, v tejto oblasti jeho života došlo k zmenám.

Známy šéfkuchár od jesene minulého roka šéfoval novému bistru v Bratislave. Počas natáčania relácie Na nože dokonca ukázal divákom, ako to pod jeho vedením funguje v kuchyni. Vtedy ešte nič nenaznačovalo, že by sa Martin chystal skončiť.

O to viac fanúšikov zaskočil jeho nedávny príspevok. Na svojom Instagrame totiž zdieľal video, v ktorom oznámil svoj koniec„Ahoj, priatelia, chcem sa s vami podeliť o jednu novinku. Po dohode s investorom odchádzam z projektu …, podnik zanechávam v najlepšej kondícii. Dúfam, že mu budete aj naďalej verní, ako ste boli doteraz, za čo vám veľmi pekne ďakujem,“ začal úprimne.

Novák si zrejme vstúpil do svedomia a uvedomil si, že rozlietaný život ho oberá o čas s milovanou rodinou. „Nastal čas, keď mi prichádzajú nové výzvy do života, a nebudem už ďalej môcť venovať svoju energiu tomuto podniku. A ja sa cez leto budem venovať svojej rodinke. Dúfam, že vám čoskoro prinesiem informácie a novinky, ktoré ma čakajú,“ uzavrel Martin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Søgu Bistro (@sogu_bistro)

Nezhody vo vedení?

K celej situácii sa vyjadril aj samotný podnik. „V druhom rade vám chceme oznámiť, že Martin na pozícii šéfkuchára prenecháva žezlo a ide sa venovať ďalším skvelým projektom a novým výzvam a verte, že toho nemá málo. Martin, moc ti za všetko ďakujeme a tešíme sa, keď sa znova stretneme a budeme ťa môcť u nás pohostiť,“ uviedli na sociálnej sieti.

Zdá sa, že sa rozišli v dobrom, keďže ich vyjadrenia odrážajú vzájomný rešpekt a pokoru. Kam budú teraz Martinove kroky smerovať, zostáva nejasné. Šéfkuchár, ktorý si získal srdcia celého Slovenska, nedávno prekonal zdravotné problémy a pravdepodobne potrebuje viac pokoja. Musíme si teda počkať, kým nám prezradí svoje ďalšie plány.

Zdroj: Instagram/chef_martin_novak_official

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News