žena

Prvý júlový týždeň ubehol ako voda a pred nami je ďalší. Týždenný horoskop hovorí, že so sebou prináša lásku, vášeň, romantiku, ale aj nedorozumenia, stres či hádky. Pomáhať nám však bude v každej situácii priaznivý Mesiac, ktorý ustáli takmer každú jednu menej príjemnú situáciu. Čo čaká v najbližších dňoch práve teba?

Týždenný horoskop pre teba

Baran

Tento týždeň urobí planéta Venuša priaznivý tranzit pre tvoje znamenie. Láska sa bude usmievať predovšetkým na tie, ktoré sú bez partnera. Pokiaľ sa to týka aj teba, teš na na veľmi príjemné stretnutia. Merkúr tiež pomôže medziľudským vzťahom. Počas víkendu buď opatrná, Mesiac v opozícii ti môže dať zabrať. Dávaj si pozor aj na sezónnu virózu, ktorá by ťa mohla potrápiť niekoľko dní.

Medzi tvoje šťastné dni patrí pondelok a utorok.

Býk

Týždenný horoskop hovorí, že počas najbližších dní vstúpi planéta lásky do „nepriateľského“ znamenia Leva, čím sa do tvojho vzťahového života dostane určité napätie. V prípade, že existuje niečo, o čom by si sa chcela so svojím partnerom pozhovárať, nechaj si na dni, kedy ti zasvieti priaznivý Mesiac a uľahčí akékoľvek zložité rozhovory. Viac stresu ťa čaká aj v práci, najmä v prvej časti týždňa.

Tvoje šťastné dni sú streda a štvrtok.

žena
zdroj: Pexels/Joabison Retratos

Blíženci

Priprav sa na to, že od piatku bude planéta Venuša opäť aktívna v tvoj prospech. Je pripravená priniesť ti veľa šťastia v oblasti pocitov. Dobré správy na teba čakajú aj v práci, a to vďaka priazni Merkúra a konjunkcii Jupitera. V stredu a vo štvrtok ťa môžu prekvapiť nejaké nečakané udalosti. Pokiaľ dovolenkuješ, užívaj si naplno každý jeden okamih, pozor však na zranenia pohybového aparátu.

Šťastné dni sú pre teba tie víkendové.

Rak

V tvojom prípade zostane Venuša v tvojom znamení až do piatku a poskytne ti dni plné lásky, ale aj veľkej romantiky. Jej blahodarný vplyv ťa bude v tejto oblasti chrániť ešte niekoľko týždňov. Užívaj si naplno svoje šťastné dni, kedy ti zasvieti aj priaznivý Mesiac. Počas víkendu očakávaj menšie nedorozumenia so svojimi príbuznými. Nepôjde však o nič vážne. Blížia sa horúce letné dni, o to viac nezabúdaj na pravidelný pitný režim.

Šťastné dni očakávaj v stredu a vo štvrtok.

Ak by si sa rada dozvedela, čo všetko ťa ešte v júli čaká a neminie, prečítaj si náš mesačný horoskop. Nájdeš ho TU.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Denný horoskop