Jasmina Alagič

Jasmina Alagič a Patrik „Rytmus“ Vrbovský patria k jedným z najobľúbenejších párov v našej krajine. Práve oni teraz na Instagrame zdieľali spoločný záber, avšak fanúšikovia si myslia, že utajili krásnu novinku. Je to skutočne pravda?

Jasmina Alagič a jej manžel žijú naozaj nádherný spoločný život. Obľúbený párik vychováva aj synčeka Sanela a len nedávno nás potešili krásnou novinkou. Ako sme sa totižto dozvedeli, nahliadnuť do ich životov budeme môcť aj prostredníctvom šou.

Moderátorka sa na svojom Instagrame pravidelne chváli súkromím, ale aj pracovnými zábermi. Na sociálnej sieti sa najnovšie objavila fotografia z pohodlia domova, kde pózuje spoločne s manželom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Jasmina Alagič zmiatla svojich fanúšikov

„Posielam srdiečko z nového domu,“ napísala k záberu. Fanúšikovia ju ihneď zaplavili srdiečkami, ale aj komentármi. Niektorí z nich si však myslia, že sa nám dvojica snaží utajiť krásnu novinku.

„Najkrajší pár Česko-Slovenska. Chýba už len dievčatko,“ myslí si fanúšička, na čo Jasmina zareagovala srdiečkom. „Nechystá sa nejaké tajomné priznanie?“ spýtal sa ďalší z nich. Na tomto výroku sa však moderátorka iba zasmiala.

Zdá sa, že fanúšikov mohla zmiasť póza, v ktorej sa manželia odfotili. Jasmina si totižto na zábere zakryla bruško dekou a dokonca si ho pridržiava rukou, pričom sa k nej prikláňa Rytmus. Podľa všetkého však ide skutočne len o uhol pohľadu a zatiaľ nič viac nenasvedčuje tomu, že moderátorka by mala byť v radostnom očakávaní.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News