žena

Nie je žiadnym tajomstvom, že spánok je pre náš život veľmi dôležitý. Obzvlášť v tejto rýchlej dobe. Poskytuje nám regeneráciu tela i mysle a nielen to. Pomáha nám vyzerať mladšie a cítiť sa lepšie. Denne stretávame ľudí, ktorí zo spánkom zápasia, iní sa zas bez akejkoľvek námahy ponoria do hlbokého spánku. Astrológia do tejto skupiny radí konkrétne znamenia zverokruhu. Patríš medzi týchto osem spáčov aj ty?

Znamenia, ktoré milujú spánok

Býk

Býk je známy svojou láskou k pohodliu a relaxu. Inak tomu nie je ani čo sa spánku týka. Pokladá ho za veľmi dôležitý. So svojou uzemnenou a pokojnou povahou veľmi ľahko upadne do hlbokého spánku. Potrebuje však útulné a pokojné prostredie. Vtedy si ho vychutná najviac.

Rak

Rak má prirodzený sklon k starostlivosti o samého seba, čo z neho robí vynikajúceho kandidáta na kvalitný a dlhý spánok. Celkovo uprednostňuje emocionálnu pohodu, ktorá mu dokáže vytvoriť upokojujúcu a harmonickú spánkovú rutinu. Aj vďaka nej si dokáže dopriať si hlboký a neprerušovaný spánok.

Žena na posteli
zdroj: Unsplash/Bruno van der Kraan

Lev

Lev sa vyznačuje svojou pulzujúcou energiou a chuťou do života. Pokiaľ však ide o spánok, má schopnosť prijať svoju mačaciu povahu a dopriať si ho plnohodnotne a pokojne. Toto znamenie zvlášť dbá na svoje potreby, čo mu pomáha zabezpečiť si plnohodnotný priestor na kvalitný spánok. Práve on dopĺňa jeho kráľovskú povahu.

Škorpión

Škorpión vyniká svojou vášňou. Pokiaľ však ide o spánok, má schopnosť sa úplne zrelaxovať a odovzdať sa do jeho hlbín. Aj kvôli svojej sústredenej a odhodlanej povahe uprednostňuje výdatný odpočinok, ktorý skutočne potrebuje.

Tieto 4 znamenia zas vyžarujú pozitívne vibrácie. V čom spočíva ich výnimočnosť sa môžeš dozvedieť TU.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy