Ignoruje

Ak sa k tebe chlap správa odmerane, nedostupne alebo ťa jednoducho totálne ignoruje, nie je to dobré. Poznáš to – bez vetra sa ani lístok nepohne. A to znamená, že aj tvoj partner má pre toto správanie nejaký dôvod …

Ak sa k tebe správa odmerane a ignoruje ťa, zisti, aké sú 4 najčastejšie dôvody, pre ktoré tu muži robia. Niektoré ťa možno prekvapia.

Chýba mu intímne zblíženie

Muži jednoducho niekedy rozmýšľajú len tým, čo majú dole, a teda aj ich potreby sú výrazne odlišné od tých našich. Zatiaľ čo ty túžiš po „mojkaní“, romantických gestách a daroch, on chce pravidelný a odviazaný s*x. Samozrejme, nemusí to platiť v každom vzťahu, no väčšina chlapov to pokladá za mimoriadne dôležité. Ak máš zlé obdobie a nemáš chuť na intímnosti, povedz mu to priamo. Nevyhováraj sa na neexistujúcu migrénu či svoje dni, ktoré si mala ešte minulý týždeň. Svoju prípadnú „nechuť“ mu vysvetli absolútne otvorene a predídeš tak neželanému ignorovaniu.

Ignoruje
zdroj: Pexels/Cottonbro studio

Má v hlave inú ženu

Pokiaľ sa zrazu správa úplne inak a nevenujte ti toľko pozornosti ako zvyčajne, je celkom možné, že je za tým iná žena. Ak ti až doteraz odpisoval ako na bežiacom páse, častokrát volal a zaujímal sa o to, čo robíš a ako sa máš a zrazu je to inak … No, niečo nie je v poriadku. Sama najlepšie vieš, že napísať správu stojí len pár sekúnd času. Ide len o to, ako si človek stanoví priority. A ak ty nie si tou jeho, je dosť pravdepodobné,  že sa ňou stala iná, ktorej venuje oveľa viac pozornosti a obsadila pomyselnú prvú priečku jeho záujmov. Teba už má omotanú okolo prstu, takže sa spolieha na to, že pokojne počkáš.

Niekto mu ublížil

Každý problém, ktorý sa vyskytne, nemusí hneď znamenať, že práve ty si urobila niečo zlé. V skutočnosti mu mohol ublížiť niekto iný a dotklo sa ho to natoľko, že sa do seba uzavrel a tým pádom ignoruje celé okolie. Vrátane teba. Skús mu venovať svoju pozornosť a daj mu jasne najavo, že si tu pre neho. Niekedy stačí len to, že sa s tvojou polovičkou porozprávaš a budeš mu oporou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Lezieš mu na nervy

Žiaľ, aj o takýchto situáciách je potrebné hovoriť, hoci nie sú práve príjemné. Ak ťa v poslednej dobe neustále ignoruje, je dosť možné, že mu skrátka lezieš na nervy. Motýliky v brušku zrazu prešli a časom ste na sebe objavili aj tie horšie vlastnosti. A napokon prídete na to, že k sebe nepasujete až tak, ako ste si to mysleli pri vašich začiatkoch a ste spolu len zo zotrvačnosti.

Možno mu hovoríš frázy, ktoré mu lezú hore krkom. O niektorých sa dočítaš aj v našom článku TU.

Na záver ti dáme zopár rád. Netráp sa, takmer všetko sa dá vyriešiť úprimnou komunikáciou a rozumnými kompromismi. Nezabúdaj na to, že zdúvanie sa či urážanie, nie je riešenie. Ak sa do vzťahu dostanú problémy, musíte ich riešiť spoločne a pozrieť sa pravde do očí. Každý z nás je iný, a preto by sme nikdy nemali súdiť človeka bez toho, aby sme poznali jeho uhol pohľadu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating