Julie Ruža pre nevestu
Instagram/lu_see_fear/ kristofko

Finalistka Julie zo šou Ruža pre nevestu skončila v slzách. Do koho je zamilovaná? Dojemné slová zdieľala vo videu na TikToku.

Julie Hojdyszová bola doteraz jedinou českou účastníčkou v šou Ruža pre nevestu. Práve ona sa tento rok dostala až do finále, avšak podobne ako Mirka minulý rok, odchádzala bez prsteňa a lásky.

Ruža pre nevestu jej lásku nepriniesla

Misska však, zdá sa, po šou za Radkom už viac nesmúti. Ešte počas jej vysielania sa ukázala po boku Lua z Love Islandu. S ním sa stále viac a viac ukazuje aj po skončení Ruže.

Julie mu už dokonca predstavila aj maminu. Nedávno však prekvapila prehlásením, že by si pokojne vyskúšala aj ďalšiu zoznamovaciu šou, čím teda možno odhalila, že je stále single. Niečo podobné nám povedala aj jej kamarátka Lucy. Okrem toho v exkluzívnom rozhovore prezradila, či sú s Juli stále v kontakte.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa 𝐿𝑈𝐶𝑌 (@lusymm)

Počas pobytu na Srí Lanke si misska príliš nesadla s ostatnými súťažiacimi. Najväčší konflikt sa odohral medzi ňou a Frederikou, ktorá ju nazvala psychopatkou. Po šou sa však všetky baby stretli a vyzerá to tak, že si svoje spory vydiskutovali

Komu venovala dojemné slová?

Julie si podľa videa na TikToku všetkých Slovákov neskutočne obľúbila. Práve oni ju dokonca dohnali k slzám a rozhodla sa im tak venovať slová plné lásky. Na začiatok priznala, že sa chce veľmi poďakovať všetkým Slovákom a Slovenkám. Ako sama dodala, miluje náš národ.

„Úprimne, ísť do Ruže bolo jedno z najlepších rozhodnutí, ktoré som kedy v živote urobila. Veľa som sa tam o sebe naučila, ale čo je omnoho dôležitejšie, že som sa toho veľa naučila od vás. To sú slzy šťastia … Ja som strašne šťastná, že ste ma takto prijali za svoju a za každé jedno stretnutie s vami. Pretože pre mňa to tak veľmi veľa znamená, že si to ani neviete predstaviť. Som extrémne vďačná Slovensku a bez vás by to nešlo,“ priznala Julie so slzami v očiach.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News