Frederika a Nathan

Viaceré krásky zo šou Ruža pre nevestu si hneď po jej skončení našli lásku mimo luxusnej vily na exotickej Srí Lanke. Novým vzťahom sa stihla pochváliť kontroverzná Dolli, Jennifer a šepká sa aj o výherkyni celej šou, Stanke, ktorá by má randiť s politikom Gyimesim. Najnovšie by sa ku trojici dievčat mala pridať aj výrazná Frederika, ktorá si podľa exkluzívnych informácií Odzadu.sk ulovila fešáka z inej romantickej šou!

Šou Ruža pre nevestu aj tento rok upútala pozornosť celého Česka a Slovenska. Boj osemnástich žien o srdce šarmantného podnikateľa z Nórska prinášal plno zvratov, vyhrotených situácií, ale aj romantických momentov.

I keď si sympaťák nakoniec vybral krásnu Stanku, krátko po šou zaľúbenci priznali, že ich cesty sa rozdelili a netvoria pár. Výherkyňa už mala nájsť svoju spriaznenú dušu inde a ostatné nevesty takisto dlho nezaháľali.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Fergie🤍 (@frederikaileckox)

Zadaná má byť aj táto kráska zo šou Ruža pre nevestu

Redakcia Odzadu.sk už dlhšie vie o klebetách, ktoré sa šepkajú v kruhoch televíznych ruží. Lásku už našla aj nezabudnuteľná Frederika. I keď je kráska v láske opatrná, nakoniec vraj neodolala šarmu známeho fešáka, ktorý sa zúčastnil prvej série šou Love Island. A toto všetko sa exkluzívne dozvedela redakcia Odzadu.sk!

Frederika už v minulosti otvorene hovorila o tom, že s mužmi nemá tie najlepšie skúsenosti. Keď sa na ňu vrhla lavína kritiky za to, že v šou nenosila nohavičky, blondínka odhalila svoje najintímnejšie kruté spomienky.

„Dôvod, prečo nenosím nohavičky je, že som mala priateľa, ktorý ma podvádzal. Potvrdilo sa mi to vtedy, keď som išla na kontrolu ku gynekologičke. Pri cytológii mi povedala, že tam mám predrakovinový typ HPV vírusu a našli mi tam chlamýdie, rôzne mykózy a strašne veľa zápalu,“ uviedla vtedy so slzami v očiach na webe Televízie Markíza.

Kto si vraj získal Frederikino srdce?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News