Dominika Cibulková s manželom

Bývalá tenistka Dominika Navara Cibulková sa počas profesionálnej kariéry obracala na všetky strany a tvrdo makala. Aj vďaka tomu si zarobila slušné peniaze a v súčasnosti si ich užíva plnými dúškami. A dopraje nielen sebe, ale aj svojim najbližším. Nevyhľadáva však preplnené pláže, ale radšej luxus na súkromnej jachte, na ktorú sa spoločne s priateľmi dopravila súkromným letom. Dovolenkou sa pochválila na svojom Instagrame, čím však naštvala mnohých Slovákov.

Dominika Cibulková pôsobí spokojnešie než kedykoľvek predtým. Na prvý pohľad je vidieť, ako veľmi sa tešila na vytúženú dovolenku a podľa záberov, ktoré zverejnila na Instagrame, si to užíva vo veľkom štýle. Do Grécka sa spolu s manželom Michalom a priateľmi presunuli súkromným lietadlom a v cieli ich v prístave čakala obrovská luxusná jachta.

Svoju cestu začali v Bratislave, pokračovali do Košíc vyzdvihnúť jednu z Dominikiných kamarátok, a potom hneď smer grécke Atény. Počas letu si partia štrngala pohármi s prípitkom. Podľa Dominikinho Instagramu to vyzeralo tak, že pri pristávaní ich v Aténach chytil silný vietor, ktorý im cestu mierne skomplikoval. Nakoniec napísala, že do Atén pricestovali v bezpečí.

Bývalá profesionálna tenistka tentoraz deti nechala doma a na luxusnej lodi načerpáva nové sily do ďalších „materských dní“. Na najnovších záberoch ukázala aj super postavu v plavkách a jej fanúšikovia sa určite tešia, že sa s nimi delí o zážitky, ktoré len tak niekto nezažije.

Na peniaze nepozerá

Bežný Slovák to síce môže vnímať ako zbytočné rozmary, no pre tých, ktorí nemajú hlboko do vrecka, to je bezpochyby príjemná letná zábava, ktorá sa stáva čoraz väčším trendom. Plavbou na luxusných lodiach sa v posledných rokoch pochválili aj mnohé iné známe Slovenky. Hoci zrejme máloktorá z nich je majiteľkou takéhoto plavidla, aj prenájom je poriadne drahý špás.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Už len samotná luxusná jachta stojí na jeden týždeň viac ako niekoľko priemerných ročných platov Slováka. Blondínke to však nerobí žiaden problém a detaily sa podelila aj s fanúšikmi. „Dlho očakávaná dovolenka je tu,“ napísala a pridala niekoľko záberov a videí.

Dominika Cibulková si po kariére poriadne užíva. Na začiatku júna navštívila talianske Benátky, potom vystrojila veľkú oslavu synovi Jakubkovi a teraz opäť cestuje.

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News