Zásnuby
Instagram/patrick_corleone1, Unsplash/Korie Cull

Clash of the Stars patrí medzi zápasnícke organizácie, ktoré sú čoraz viac populárne. V sobotu sa tam stala udalosť, ktorú zverejnili na svojom Instagrame a ktorá zároveň prekvapila všetkých divákov. V klietke sa konali zásnuby. 

Zápasník Lukáš Bukovaz alias Bukys požiadal svoju partnerku o ruku, tá však povedala NIE! Okrem iného ho obvinila z nevery.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Bukovaz (@bukyyyss)

V klietke Bukys neuspel

Lukáš „Bukys“ Bukovaz sa pobil v boji 2v1, kde bol s Patrikom Horváthom a ich protivník bol Jan Michálek, ktorého si môžeš pamätať ako bývalého priateľa Dominique Alagie. Jan a Dominique sa rozišli minulý rok v novembri.

Víťazom v klietke sa stal Jan Michálek a obidvaja súperi tak zostali porazení.

Dvojnásobná prehra v jeden deň

Clash of the Stars zverejnilo na svojom Instagrame video, kde Bukys žiada mladú dievčinu o ruku. Zásnuby mu však nevyšli podľa predstáv.

„Vezmeš si ma?” opýtal sa mladý zápasník, na čo dostal ráznu a smutnú odpoveď. „Po tom všetkom, čo si mi urobil, si myslím, že skôr nie. Podviedol si ma s Nikolou Lauberovou a vyspal si sa s ňou,” dodala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Clash of the Stars (@clashofthestars)

Reakcie fanúšikov stoja za to

Video má aktuálne viac ako 900-tisíc videní a stále rastie. V komentároch však väčšina fanúšikov podporuje konanie neznámej dievčiny.

„To dievča by si zaslúžilo bonus večera,” alebo „kráľovná” či „vyspať sa s Lauberovou je to najväčšie svinstvo, ktoré môže urobiť. Vyspať sa s takou m*indžou špinavou,” reagujú komentujúci.

Aký máš názor na celú túto situáciu? 

Zdroj: Instagram/clashofthestars

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News