Daniela Nízlová

Daniela Nízlová, známa zo speváckeho dua Twins, prežíva nočnú moru každého rodiča. S rozkošnou dcérkou Lindou totiž skončila na pohotovosti. O detailoch prehovorila na svojom Instagrame. Toto trápenie ich postihlo v čase, kedy otec malej princeznej, Stanislav Lobotka hviezdi, na majstrovstvách Európy vo futbale. Daniela zostala úplne sama. O tom, aké to pre ňu je, sa zverila pre Odzadu.sk. 

Daniela Nízlová na svojom Instagrame zverejnila fotky dcérky Lindy, ktorá je chorá. Jej zdravotný stav sa zhoršil natoľko, že s ňou ihneď utekala na pohotovosť. Problémom majú byť žalúdočné problémy. Malú Lindu napojili na infúzie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Toto všetko sa odohráva počas toho, ako je Lindin otec Stanislav Lobotka na očiach a hviezdi vo futbalových súbojoch. V pondelkovom víťaznom zápase proti Belgicku podal skvelý výkon. Bol dokonca vyhlásený za najlepšieho hráča zápasu.

Takéto úspechy mu prinášajú finančnú stabilitu a malú dcérku rozhodne dokáže finančne zaistiť. Má to však aj svoje mínusy. A to, že pri náročných momentoch, kedy dieťa potrebuje pri sebe rodičov, nie je prítomný.

Daniela je tak na výchovu Lindušky sama. S futbalistom Lobotkom dnes už netvoria pár, a tak s dcérkou trávi väčšinu času ona.

Bolí ju to

Twinska by svojej dcérke dala aj modré z neba. „Nebolo to jednoduché, nemala som doteraz skúsenosť s virózami. Ako každá mama som si priala, keby to radšej prešlo na mňa a ona by bola zdravá. Boli sme najskôr u lekárky, ale lieky nezabrali, tak sme skončili na infúziách. Našťastie už zabrali a už čoskoro pôjdeme domov,“ prezradila Daniela pre Odzadu.sk.

Za Lindu by kľudne aj dýchala, keby to išlo. A tak je šťastná, že sa viróza uberá dobrým smerom a malá princezná pomaly začína byť fit.

Zdroj: Daniela Nízlová exkluzívne pre Odzadu.sk.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News