Ruža pre nevestu 2

Dve veľké rivalky zo šou Ruža pre nevestu 2 spolu? Že sa spoja tieto súťažiace, by asi nikto z nás nečakal. Ukázali sa bok po boku vo videu na TikToku a fanúšikovia v komentároch sú v šoku. Radko však prednedávnom v Teleráne, ktorého záznam je dostupný na YouTube, prekvapil svojimi slovami. Jeho najkrajšie rande nebolo to so Stankou.

Najkrajšie rande pre Radka v šou Ruža pre nevestu nebolo so Stankou

O pár dní uplynie presne mesiac od chvíle, kedy sme v telke a v predstihu na platforme Voyo mali možnosť vidieť poslednú časť šou Ruža pre nevestu 2. Radko napokon svoj prsteň daroval Stanke, ktorá ho prijala. Po odvysielaní finále však prezradili, že pár netvoria a ich cesty sa rozišli.

Hlavným dôvodom bola diaľka, a tiež to, že od konca nakrúcania po koniec vysielania uplynul nejaký ten čas, počas ktorého sa Radko a Stanka spolu nemohli ukazovať na verejnosti. Napriek všetkému však medzi nimi nie je žiadne napätie a navzájom si prajú, nech stretnú tých pravých partnerov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Dokonca pár dní sa povráva, že krásna Košičanka ho už našla. Aktuálne je spájaná so známym politikom. Taktiež aj Jennifer priznala nový vzťah s hudobníkom. Práve s ňou Radko zažil najkrajšie rande. Priznal to v Teleráne, ktorého záznam je zverejnený na YouTube. Prečo jej potom v semifinále nepodaroval ružu?

„Najviac sa mi páčilo, keď sme boli s Jennifer na tých korytnačkách. To bolo úplne krásne, lebo to je niečo, čo si človek nevie ani predstaviť,“ priznal Radko.

Ľady sa prelomili?

Ženích sa v šou Ruža pre nevestu 2 ocitol aj na naozajstnom „rande na nože“. Spolu s ním tam vtedy boli dve veľké rivalky Frederika a Julie.

Práve Fergie dokonca súperku nazvala psychopatkou. No zdá sa, že po finále sa pomerili a sú z nich kamarátky. Svedčí o tom aj najnovšie video blondínky na TikToku. Česká misska jej podarovala tetovačky so slovom „bride“, o ktorých sme už mali možnosť niekoľkokrát počuť.

@frederikaileckox

Kruh sa uzavrel a konečne som aj ja dostala veľavravnú nálepku!🔥 TEAM BRIDE!🤠🌹🥹@Juli Hojdyszova #ruzaprenevestu #ruzaprenevestu2

♬ original sound – frederikaileckox

Frederika Julie za tento darček poďakovala a objali sa. „Ďakujem. Ja chcem byť omerchovaná, ja som najväčší fanúšik,“ povedala blondínka s tým, že jednoznačne je „team bride“. Na oboch exnevestách bolo vidno obrovské nadšenie a už medzi nimi nespozoruješ ani náznak nejakého sporu. Väčšina fanúšikov ale je pohoršená.

„Ale nerob Fergie. Prečo s ňou?“ píše sa v komentári. „Prečo s Julkou? Omg,“ znie ďalší. „No ale tu mi niečo nesedí,“ zasmiala sa fanúšička. „Ľady sa prelomili,“ dodala ďalšia. Našli sa však aj baby, ktorým sa táto dvojica spolu páči.

A čo na to hovoríš ty?

Zdroj: TikTok/frederikaileckox, YouTube/Televízia Markíza

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News