Čo ak pár býva u rodičov jedného z partnerov?

V dnešnej dobe je asi celkom normálne, že pár býva u rodičov jedného z partnerov. Ceny bytov či domov neustále stúpajú a mladí ľudia musia šetriť. Či už na splácanie hypotéky, alebo kúpu vlastného príbytku. Ak teda dvaja zaľúbenci chcú spolu bývať, nemajú iné východisko, ako žiť s rodičmi. Ďalšou možnosťou je podnájom, no nakoniec zistíte, že sa vám neoplatí ani to. 

Ak ste si teda vybrali cestu šetrenia na svoje bývanie a rozhodli ste sa žiť s rodičmi, je tu pár vecí, ktoré by ste mali „pod ich strechou“ akceptovať. Vzdáte sa súkromia a môžu sa vám starať do vzťahu. Preto, ak ste si v niečom neporozumeli, odborníčka v našom exkluzívnom rozhovore poradila, ako vychádzať so svokrovcami.

Pozitíva a negatíva bývania so svokrovcami

Teraz ti psychologička Mgr. Ingrid Molnárová z online poradne MOJRA prezradí, či by ste teda s partnerom nemali zvážiť iné východisko. Aké sú najväčšie výhody a nevýhody, keď pár býva s rodičmi jedného z partnerov?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating