Modelka Wilevis Brito zomrela

Našich českých susedov zasiahla smutná správa. Ako informoval na Facebooku známy herec, jeho kolega už viac nie je medzi nami. Zomrel vo veku 56 rokov. Čo sa mu stalo osudným?

Len nedávno sa svet prebudili do smutného dňa, kedy sme sa dozvedeli o smrti amerického herca Johnnyho Wactora, ktorý bol zastrelený. Ešte predtým odišiel aj mladý herec z filmového hitu After. Už pred viac ako rokom nás opustil Slovák Dano Heriban. Teraz do hereckého neba odišiel aj umelec od našich českých susedov.

Náhle odišiel český herec

Martin Hruška bol český herec, ktorý vyštudoval herectvo na hudobno-dramatickom oddelení na konzervatóriu v Prahe. Svoju kariéru potom zahájil v divadle.

O čosi neskôr sa opäť vrátil do školy v Prahe, kde doštudoval divadelnú vedu. Po škole odišiel do divadla v  Českých Budějoviciach, kde pôsobil až do svojej smrti.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @simonovy_autogramy

Na televíznych obrazovkách sa preslávil najmä vďaka obľúbeným českým seriálom. Zahliadnuť si ho mohla napríklad v snímkach Sedem schodu k moci, Modrý kód, Krejzlovi alebo Atentát. Zahral si aj vo filmoch Teambuilidng či Poupata. Jeho bohatá filmová zbierka zahŕňa napríklad aj dokumentárnu snímku s názvom Přichází a Odchází.

Práve správa o jeho smrti teraz zasiahla českých susedov. Herec mal pritom len 56 rokov a príčina a jeho smrti nateraz zostáva nezistená. O náhlom odchode hereckého kolegu informoval na svojom Facebooku Michal Lang,  Martinov kolega a vyzerá to tak, že aj dobrý kamarát. Ten pridal fotku čierneho pozadia s jasnými slovami. „Martin Hruška. Nie sú slová, len slzy,“ napísal.

Vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News