Predsudky

Ak je žena single a má, nedajbože, viac ako 30 rokov, ľudia o nej majú všelijaké predsudky. Niektoré ženy nepotrebujú k životu muža, no iní to nedokážu pochopiť. Toto sú 4 bizarné predsudky, ktoré si ľudia spájajú so slobodnými ženami. 

Šťastie sa neodvíja od toho, či niekto má alebo nemá svoju spriaznenú dušu. Tvoriť s niekým pár môže pôsobiť ako to najlepšie, čo v živote máme, avšak niektorí vidia zmysel života v iných veciach.

Single ženy nikto nechce, pretože majú zlé povahy

Každá z nás je svojím spôsobom iná a práve to nás robí krásnymi a odlišnými. To, že niekto nemá partnera, nemusí hneď znamenať, že o dotyčnú osobu nikto nemá záujem. Ak je dievča nezadané, zrejme na to má svoje vlastné dôvody, ako napríklad vysoké nároky alebo jednoducho čaká na toho pravého.

Trápi ťa, že si sama a chceš to zmeniť? V našom článku TU sa dočítaš o radách od psychologičky, čo zlepšiť a zmeniť.

Predsudky
zdroj: Instagram/anajohnson

Patria medzi nešťastné a smutné

Šťastie sa nemusí odvíjať od toho, či niekto má alebo nemá partner. Aj napriek tomu, že nezadaní ľudia môžu fungovať aj bez partnera, niektorí nedokážu bez toho druhého žiť, a teda potrebujú svoju polovičku na to, aby sa cítili šťastne. Treba si však uvedomiť, že niekedy človek musí byť aj sám so sebou.

Zúfalstvo a hľadanie lásky

Medzi bizarné predsudky patrí aj to, že tie, ktoré patria medzi nezadané, sa snažia silou mocou o to, aby si našli partnera. Áno, niektoré túžia po partnerovi a hľadajú zúfalo lásku, avšak to neznamená, že po tom túži úplne každá. Partnerstvo jednoducho nie je pre každého, a to je v úplnom poriadku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

Túžia hneď po rodine a deťoch

To, či niekto chce alebo nechce deti, je čisto individuálne rozhodnutie. Žena, ktorá je dlhšiu dobu sama, môže túžiť po bábätku ale to ešte neznamená, že na svojho budúceho partnera bude vyvíjať tlak a nútiť ho do niečoho, čo nechce. Dospelí ľudia vedia, že témy o dieťati sa riešia spoločne v páre a nie samostatne.

Single ženy žijú rovnako plnohodnotný život ako tie, ktoré patria medzi zadané. Niektoré túžia po živote bez partnera, pretože im to viac vyhovuje. Nikdy nesúď ľudí, o ktorých nič nevieš, pretože ich situácia a životné ciele sa nemusia stotožňovať s tými tvojimi.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life