Rozchod Radko a Stanko

Už niekoľko posledných dní sa vo veľkom hovorí o tom, že finále Ruže pre nevestu nemalo šťastný koniec. Aj keď záver šou vyzeral ako z rozprávky, realita bola úplne iná a dnes už je jasné, že zo Stanky a Radka sa idylický pár nestane, keďže svoj rozchod oznámili aj oficiálne. A podľa našich informácií sa to na rozchod zvrtlo len krátko potom, čo sa vypli kamery!

Ešte po odvysielaní poslednej epizódy televízia Markíza zverejnila zábery, prostredníctvom ktorých divákom poskytla náhľad do zákulisia šou Ruža pre nevestu. Keď Stanka prijala prsteň a padla pomyselná posledná klapka, prišlo k poriadnemu žúru a pridal sa aj prítomný štáb.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Čo sa stalo?

Portál Odzadu však zistil, že až také idylické to rozhodne nebolo. Dozvedeli sme sa, že to netrvalo dlho a Stanka televízneho ženícha podrobila ďalšiemu výsluchu. A potom to prišlo. Víťazku Ruže pre nevestu totiž zaujímalo, či sa na poslednom rande Radko bozkával s Júliou. A televízny ženích vraj radšej stiahol chvost a zatĺkal.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

„Radko jej povedal, že nie aj keď to bola lož. Asi každému je jasné, prečo to nepriznal. Vedel, že by mu to Stanka dala vyžrať. Lenže Stanke to nedalo a spýtala sa to aj Julii. A tá jej povedala pravdu. S Radkom sa pohádali a dosekali sa aj na letisku. Oni sa rozišli fakt že rýchlo, v podstate sa začali postupne rozchádzať hneď, ako sa donakrúcalo,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja blízkeho jednej z televíznych neviest.

Čo k incidentu povedala Julie?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News